Cuma, Nisan 26, 2024

Oyuncularına Haftada 500 Dolar Ödül Veren Yerli Oyun: “Racing Heroes Multiplayer”

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yerli oyun firmalarının başarılı çalışmalarına her gün bir yenisi daha ekleniyor. GreenGate tarafından Türk yazılımcılarla birlikte geliştirilen Racing Heroes Multiplayer, oyun severlere heyecan dolu bir yarış deneyimi sunuyor. Oyun, yarışlar sonucunda ilk 10’a girmeyi başaran yarışmacılara 500 Dolar para ödülü verdiğini belirtti.

Untitled 1 1 1

Günümüzde tüm dünyada mobil oyun pazarının değeri 204 milyar TL seviyelerinde. Türkiye’de de son yıllarda bu pazarda hızlı bir büyüme görülüyor. Türkiye’nin şu an ki mobil oyun pazarı 944 milyon TL‘ye ulaşmış durumda. Türk yazılımcılardan oluşan GreenGate’in amacı, Türk oyunlarının mobil oyun pazarındaki yerini arttırmak ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak. Bu doğrultuda, sadece Türkiye’ye değil tüm dünyaya yönelik oyunlar geliştiren GreenGate, yeni yarış oyunu Racing Heroes Multiplayer ile klasik araba yarışlarına farklı bir soluk getiriyor.  

Her hafta 500 dolar para ödülü

Racing Heroes Multiplayer, çevrimiçi olarak diğer kişilerle oynanabilen bir araba yarışı. Oyunun en göze çarpan özelliklerinden biri ise her hafta oynanan yarışlar sonucunda ilk 10’a giren oyun severlere 500 Dolar para ödülü vermesi. Amacı eğlenirken kazandırmak olan oyunda 500 Dolar’lık ödülü kazanmak için; online yarışmacıları geçmeniz ve puan toplamanız yeterli. Haftalık olarak ödüllerin dağıtıldığı oyunda, yarışmacıların para ödülleri direkt banka hesaplarına aktarılıyor.

Untitled 2

Eş zamanlı olarak diğer oyuncularla yarışmanın hazzını yaşatan Racing Heroes Multiplayer,  yeni olmasına rağmen şimdiden birçok ülkenin yeni çıkan yarış oyunları kategorisinde en üst sıralarda yer alıyor. Racing Heroes Multiplayer’ı, Apple Store ve Google Play Store’dan indirmek için aşşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler