Pazartesi, Mayıs 6, 2024

Özel Detay: Apple iPhone XS Tasarımı, Daha Büyük Yapısı ve Renkleri Onaylandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Apple yeni akıllı telefonu iPhone XS için geri sayıma devam ediyor. Yetkililer ise yeni cihazın ne zaman tanıtacaklarını açıkladı. 12 Eylül 2018 tarihinde üç yeni iPhone modelinin tanıtılması beklenirken, 5.8 inçlik ve 6.5 inçlik yeni iPhone XS modellerinin tasarımları da sızdırıldı.

İsimler iPhone XS Olarak mı Adlandırılacak?

Şuan için ismin iPhone XS olarak adlandırılacağı konusunda net bir bilgi bulunmuyor. Fakat sızdırılan bilgilere göre şirket yeni cihazlarının isimlendirmelerini bu şekilde yaptı. Ayrıca daha önceden iPhone XS’nin yeni tasarımı hakkında bilgiler verilmezken, bugün hem tasarım hem de yeni bir altın renk seçeneğine sahip olacağı konusunda da detaylar mevcut.

Şirket iPhone XS adı altında OLED ekrana sahip iki farklı modeli piyasaya sürecek. İlk model 5.8 inç ekran boyutuna sahip olurken, diğer model de daha büyük şekilde 6.5 inçlik ekran boyutuna sahip olacak. Bu modellerin her biri de ilk kez altın renkleri ile sunulacak.

apple iphone

Apple Watch 4’te Bekleniyor

Apple aynı medya etkinliğinde yeni Apple Watch 4‘ü de yayınlaması bekleniyor. Bu alanda daha fazla ayrıntı için bizi takip etmeye devam edin. Etkinlikten tüm detayları sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

apple iphone xs 003

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler