Perşembe, Mayıs 2, 2024

Patron Çıldırdı: Twitter, Doğrulanmış Hesap Rozetini 20 Dolara Satacak!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Ortaya çıkan birden fazla rapora göre Geçtiğimiz günlerde sosyal medya platformlarından Twitter’ı satın alan Elon Musk, platformda doğrulama rozeti sahip olmak isteyen kullanıcılara bu özelliği 20 dolar ücret karşılığında sağlamaya dair planlar yürütüyor. Platformu satın aldıktan sonra tüm CEO’ları ve yönetim kurulunu kovan Musk, yeni şeyler deniyor.

Hem The Verge hem de Platformer, Twitter’ın sosyal medya platformunun abonelik hizmeti olan Twitter Blue hizmetine ayda 20 dolara mal olan ve platformda doğrulama içeren yeni bir katman sunmaya hazır olduğunu bildiriyor. Şu anda Twitter’da doğrulama rozeti almak için başvuru göndermek ücretsiz ve kullanıcıların yalnızca hesap bilinirliği göstermeleri, kamu yararına ve özgün olmaları gerekiyor.

Twitter’da radikal bir değişim yaşanıyor

Elon Musk
Patron Çıldırdı: Twitter, Doğrulanmış Hesap Rozetini 20 Dolara Satacak! 2

The Verge tarafından yapılan habere göre, önerilen plan eğer başarılı ilerlerse, Twitter’daki şu anda doğrulanmış kullanıcıların yeni ayda 20 Dolar tutarındaki Twitter Blue aboneliğine abone olmaları veya mavi onay işaretlerini kaybetmeleri için 90 günleri olacak. Musk’ın yazılım mühendislere projeyi 7 Kasım’a kadar tamamlamalarını söylediği bildirildi, aksi takdirde şirketten kovulmaları söz konusu olacağına dair iddialar var.

Musk Pazar günü Twitter’ın doğrulama sürecinin “şu anda yenilendiğini” belirtti, fakat konu hakkında herhangi bir ek ayrıntı paylaşmadı. Twitter Blue şu anda 4,99 dolar fiyat etiketine sahip ve tweet’leri düzenleme, uygulama simgesini değiştirme ve daha fazlası dahil olmak üzere platformda ek avantajlar sunuyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler