Perşembe, Nisan 25, 2024

PAX East, 15 Temmuz’dan İtibarinden Çevrimiçi Hale Geçiyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

PAX Online etkinliği 15 Temmuz Perşembe ile 18 Temmuz Pazar günleri arasında çevrim içi ortamda gerçekleşecek. PAX, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Devam eden halk sağlığı endişeleri ışığında, ReedPop ve Penny Arcade bu yıl PAX East’i düzenlemeyecek.” dedi.

Aşılar dünya çapında yayılırken, dünya hala küresel salgının ortasında olması gerçekten bir sürpriz değil. Paylaşılan ortak bildiri de, “PAX West ve PAX Unplugged’ın sırasıyla 3-6 Eylül ve 10-12 Aralık kişisel şenliklerle planlandığı gibi ilerleyeceği” konusunda ihtiyatlı bir iyimserlikle bu umut verici gelişmeyi ele alıyor.

Resmi açıklamada “Geçen yılın rekor kıran etkinliğinin başarısını artırmayı ve aynı zamanda topluluğumuzla şimdi ile PAX Online arasında gerçekleşecek olan Indie Showcase gibi yeni yollarla etkileşim kurmayı umuyoruz.” dendi.

PAX Nedir?

PAX, video oyunlarını içeren bir dizi oyun kültürü festivalidir. PAX her yıl Amerika Birleşik Devletleri’nde Seattle, Boston, Philadelphia ve San Antonio’da düzenlenmektedir; ve aynı zamanda Avustralya’da Melbourne şehrinde düzenli olarak gerçekleşir.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler