Cuma, Mart 29, 2024

Pazar Gününüzü Film ile Süsleyin!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Merhabalar, havaların iyi mi kötü mü olduğunu ayırt etmekte zorlandığımız bu zor günlerde size iyi geleceğini düşündüğüm bir yazıyla karşınızdayım. Eğer pazar günü için plan yapmadıysanız veya planınızdan kendinize ayırabileceğiniz iki saatlik bir dilim var ise sizlere izlemekten keyif alacağınızı düşündüğüm birkaç film önermek istiyorum. Kişiye göre uyum sağlayabilmesi açısından farklı içerikleri olan filmleri listeliyorum, iyi seyirler!

Kahire Sırları – The Nile Hilton Incident (Suç-Gerilim)

kahire

Yönetmenliğini Tarık Saleh’in üstlendiği 2017 yapımı film. Otel odasında işlenen bir cinayeti araştıran polis memurunun hikayesini anlatan bu filmde mısır devriminden de esintiler bulmak mümkün. Filmde yaşanılan cinayet, ülkenin ileri gelenlerinin de işin içine girmesiyle karmaşık bir hal alıyor. 6.8 IMDB puanı ile vakit ayrılabilecek bir film gibi gözüküyor!

Gemini (Gizem-Gerilim)

gemini

Başrolümüz Jill, asistanlığını yaptığı Hollywood yıldızı öldürülünce baş şüpheli sayılır. Kendini temize çıkarmaya çalışan Jill, katili bulmaya çalışırken sinema dünyasını saran kirli ilişkilerle de mücadele etmek zorunda kalacaktır. 1 saat 33 dakikalık bu serüven 6.2 IMDB puanı ile sizleri bekliyor.

The Ritual (Korku)

the ritual

Yakın arkadaşlarının ölümünün ardından yeniden bir araya gelen üniversiteden dört eski arkadaş, İskandinavya’nın doğasında yürüyüşe çıkarlar. Fakat yanlış bir dönüş, onları İskandinav efsanelerindeki karanlık ve gizemli ormanlara yönlendirir. Genelde korku filmleri düşük puanlara sahip olmasına rağmen The Ritual 6.3 IMDB puanı ile hiçte fena değilim diyor.

Stalin’in Ölümü (Komedi-Drama)

stalininolumu

Armando Iannucci’ın yönettiği 2017 yılı politik mizah filmi. 70’li yaşlarının ortasındaki SSCB lideri Joseph Stalin’in sağlığı gayet yerindedir. Paranoyak yapısı ile düşmanlarına kök söktürmeye, acımasızlığı ile en yakınlarının bile gözünü korkutmaya devam etmektedir. 20 milyon insanın ölümüne sebep olmuş bir diktatör olarak hala tüm gücü elinde bulundurmaktadır. Ta ki bir sabah çalışma odasında ölü bulunana dek.. 7.2 IMDB puanı ile listenize girmeyi hak eden bir film!

Black Panther (Fantastik-Bilim Kurgu)

blackPanther

Marvel evreninin 2018’de yayımlanmış ilk filmi. Eğer daha önce Marvel dünyasına giriş yapmadıysanız maalesef başlayacağınız film bu değil, fakat ben öncekileri izlediğinizi fakat bunu henüz izleyemediğiniz varsayarak burada yer veriyorum. Hayranlara hitap eden bir film olduğu için içeriği hakkında pek birşey söylememe gerekte yok diye düşünüyorum. Merak ederseniz diye 7.2 IMDB puanı ve 1.2 milyar dolar gişe hasılatı yaptığını belirteyim.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler