Salı, Ekim 22, 2024

Xbox PC Game Pass’e Dikkat Çekecek Bir İndirim Geldi

Oyun severleri mutlu edecek haber Xbox Game’den geldi. Dijital oyun platformlarına baktığımız zaman maalesef kurdan kaynaklanan oyun fiyatlarında ki devam eden artış oyuncuların moralini bir hayli bozduğunu biliyoruz. Ancak bu beklenmedik indirim oldukça şaşırttı.

PC Game Pass’e %96 oranında bir indirim gerçekleşti bu kadar zammın üstüne bu indirim oldukça mutlu etti. PC Game Pass’in aylık kullanım ücreti 159,00 TL’den 5,90 TL seviyesine düşürüldü. Geniş bir oyun çeşitliği sunan platformda maalesef gelen indirim yalnızca ilk ay için geçerli. 5.90 TL ödemesi yapıldıktan sonra diğer aylarda standart ücreti olan 159.00 TL fiyattan devam etmeniz gerekecek.

pc game pass - PC Hocası

Bu indirimin diğer Xbox Game Pass paketleri için gelip gelmeyeceği oldukça merak ediliyor. Henüz bu konu ile ilgili bir şey söylenmedi. Microsoft tarafından sağlanan indirimin ne kadar bir süre olacağı şu anlık bilinmiyor. Peki daha önceki PC Game Pass fiyatları nasıldı?

BENZER:  Spotify, Daylist Özelliğini Kullanıma Sundu!

gamepass - PC Hocası

 Xbox Game Pass Fiyatları 

  • Xbox Game Pass Ultimate : Konsol ve PC sistemlerine destek sunan paket aylık 209,00 TL ücrete tabi tutulmaktadır.
  • PC Game Pass:  üyeliği aylık 14.90 TL bir ücrete sahip olarak oyun severlere sunulmuştu. Bu fiyatın üstüne gelen zam sonrası aylık 79.90 TL’ye ulaşmıştı. Son gelen zam ile yani şu anki güncel aylık fiyatı 159,00 TL’dir
  • Xbox Game Pass Core: 25’in üzerinde çeşitli konsol oyunlarını içerisinde sunan paketin aylık ücreti 159.00 TL’dir
  • Xbox Game Pass için Console: İçerisinde konsol için yüzlerce çeşit oyun barındıran paketin aylık ücreti 159.00 TL‘dir
silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler