Cuma, Nisan 26, 2024

Periscope’tan Artık Para Kazanabilecekseniz!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz günlerde Periscope yani namıdiğer Scope, Super Hearts işlevini aktive etti. Bundan böyle kullanıcılar Periscope üzerinden para kazanabilecekler. Ancak bunları yapabilmek için tabii ki belli başlı kurallara uymanız gerekiyor. Bu rehberimizde ise Periscope’nin yeni para kazanma özelliğine yakından bakıyoruz.

Yeni Sistemde Neler Olacak ?

Twitter’ın alt kuruluşu olan Periscope, 2016’da 200 milyon canlı yayına ulaştığını duyurmuştu. Rakip kuruluş olan Facebook fark ile önde olsa da, Periscope bu sektörde yine de önemli bir yere sahip.

Hatta o kadar önemli bir yere sahip ki, bir sürü Periscope kullanıcısı, çok fazla sayıda kitleleri telefon ekranına kilitleyip yayın ekranını yüzlerce kalple doldurmayı başarmış durumda. Şimdilerde ise Periscope, video yayıncılarının kalbin yanı sıra gerçek para almasını sağlayacak Super Hearts işlevini ortaya çıkarttı.

periscope

Peki Uygulanan Bu Yenilik Nasıl Kullanılıyor ?

Geçtiğimiz hafta piyasaya sürülen Super Hearts, Periscope yayınında bir simge olarak yer alıyor. Simgeye dokunduğunuzda ekrana gönderebileceğiniz üç farklı Super Hearts türü geliyor. Bu özel animasyonlu kalplerin fiyatları ise 33, 66 ve 111 “coins“.

‘Coin’ de neyin nesi dediğinizi duyar gibiyim. Coin Periscope‘un yeni para birimi ve gerçek parayla satın alınabiliyor. İnternet aleminde artık bu tabirleri duymaya alıştık sayılır. Bitcoin‘in Türk lirası karşısında ne kadar değer kazandığından bahsettiğimiz yazıyı hatırlarsınız.

Coin satın alırken ne kadar çok öderseniz, o kadar çok indirim elde ediyorsunuz. 1.050 coin 0,99 dolara satılırken 132.60 coin 99,99 dolara satılıyor. Coin satın aldıktan sonra bunları kullanarak Super Hearts gönderebiliyorsunuz.

Periscope şirketi böylelikle daha çok video yayıncısı siteye çekebilmek için böyle bir uygulama başlattığını kullanıcılarına duyurdu. Bu son gelişmeyle beraber, artık 1000 izleyiciye soyunurum diyenlerin 100 coine soyunurum demesi bekleniyor 🙂

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler