Cumartesi, Nisan 20, 2024

PES 2019 Ortaya Çıktı! İşte PES 2019’un İçeriği ve İlk Görüntüleri!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Futbol oyunseverlerinin vazgeçilmez oyunu Pro Evolution Soccer‘in 2019 versiyonu ortaya çıktı. İşte PES 2019‘dan ilk görüntüler…

Yıllardır oyuncular arasında tartışma konusu olan ” Pes mi? Fifa mı? “ sorusunun cevabı hala bulunmuş değil. Aslında geçen yılki verilere baktığımızda satış oranlarında Fifa açık bir ara açmıştı. Bu sene ise her oyunda henüz görünmemişken, PES 2019’dan ilk görüntüler gelmeye başladı.

İlk görüntüler aslında bilinçli olarak yayınlanmadı. KONAMI tarafından geliştirme aşamasında olan Pro Evolution Soccer 2019, Hong Kong PSN tarafından yanlışlıkla sergilendi. Oyunun ilk görüntüleri yanlışlıkla bile olsa kullanıcılara sunuldu. Şimdi gelin PES 2019 hakkında bildiklerimizi ortaya koyalım.

pes 2019 03

Öncelikle bu oyunun temellerinin uzun yıllar öncesine dayandığını biliyoruz. PES 2013 ile efsaneleşen şirket, o günki popülerliğini hala koruyor. Şimdi dahi herhangi bir PS Cafe’ye gitseniz PES 2013 oynayan insanlara rastlayabilirsiniz. 

Böylesine ilgi çeken bir oyunun 2019 versiyonu herkesi heyecanlandırıyor. Ancak kullanıcıların moralini bozacak bir haberide vermemiz gerekiyor. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde KONAMI’nin, PES serisi için bulunan UEFA lisans hakları sona ermişti.

Durum böyle olunca yeni PES 2019’da bazı eksiklikler göreceğiz.  Bu eksiklikler oyunda UFEA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi’nin bulunmayacak olması. Bu konunun oyunun amacı ve konsepti açısından kötü olduğu aşikar. Ancak KONAMI bu durumu farklı yerlerden kapatmaya çalışacak.

pes 2019 01 min 1

Lisans süresinin dolmasıyla birlikte oyunda bir eksiklik olacağı herkes tarafından biliniyor. KONAMI ise bu eksikliği kapatmak için oyun içerisindeki lisans sayısını arttıracak. Oyundaki çoğu lig ve oyuncu lisanslanarak oyundaki bir büyük eksik kapatılmış olacak.

Yine PES 2019 ile gelen yeni özelliklerden birisi de MyClub modunun komple yenilenecek olması. Bununla birlikte FIFA serilerinde bulunan haftanın veya ayın oyuncusu gibi özel futbolcu detaylarınada oyunda rastlayabileceğiz.

pes 2019 02

Oyunun görüntü kalitesini artırmak adına PES 2019 ile beraber 4K HDR görüntü seçeneğide oyuna eklenecek. Bu sayede daha gerçekçi ve akıcı grafiklerle maç zevkini yaşayacaksınız.

PES 2019 ile ilgili bildiklerimizi size eksiksiz olarak aktardık. Oyunun net çıkış tarihi belli olmamakla birlikte tahminlere göre 30 Ağustos 2018‘de PES 2019 ile buluşacağız. Bakalım oyunun sistem özellikleri nasıl olacak?

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

9 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler