Perşembe, Nisan 25, 2024

PES 2019 Tanıtım Videosunda Şükrü Saraçoğlu Yer Aldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

E3 oyun fuarı hızla devam ederken, PES 2019‘un tanıtımı esnasında Konami Türkiye’ye ve Fenerbahçeli’lere adeta jest yapar gibi içerikler sundu. İlk resmi tanıtım videolarında Şükrü Saraçoğlu Stadyumu göründüğü gibi, gurur verici pek çok detay gün yüzüne çıktı.

Mustafa Kemal Atatürk’te Unutulmadı

Yukarıda bahsettim ya hani, gurur verici detaylar PES 2019 tanıtım videosunda yer aldı diye. İşte onlardan bir tanesi de Mustafa Kemal Atatürk‘ün resminin videoda geçirilmesi oldu. Açıkçası ben Konami’den böyle bir jest beklemiyordum. İlk trailer videosunu izlediğimde kendi kendime “lan bu Şükrü Saraçoğlu değil mi?” dedim ve videoyu geri sardım. Ardından “vayyy beee adamsın Konami” nameleri içimde birden yükselmeye başladı.

Dünya genelinde milyonlarca oyuncu kitlesine sahip olan Pro Evolution Soccer (PES) için geri sayım devam ederken, bu gibi güzel detaylara yer verilmesi bir Beşiktaş’lı olarak benim çok hoşuma gitti. Zaten her sene oyun firmaları grafik tarafında mükemmel gelişmelere imza atıyorlar. Birazdan videoyu izlediğinizde ve bu detayları gördüğünüzde bana hak vereceğinizi düşünüyorum.

Hangi takım olursa olsun, milyonlarca fanı bulunan ve dünya genelinde takipçileri olan bir futbol oyunun ilk tanıtım videosunda bir Türk stadyumunun olması herkese gurur vermeli ve gurur duyulmalıdır.

pes 2019 sukru saracoglu

Grafiklere Kapılabilirsiniz

Aşağıdaki PES 2019 tanıtım videosunu izlerken grafiklere kapılabilirsiniz. Zira yeni oyunlar hazırlanırken hep ne diyoruz? “ya kardeşim trailer böyle oluyor, oyunla alakası olmuyor.” yorumları yapılıyor. Ancak Konami bu sene oynanış kısmını da eğer düzelttiyse, FIFA 19 ile arasındaki farkı açmak için iyi fırsatlar kolluyor olabilir.

Bakalım daha neler göreceğiz?

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler