Cuma, Nisan 26, 2024

Mükemmel Ötesi Grafiklere Sahip Forza Horizon 4 Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yarışseverlerin uzun zamandır beklediği oyunlardan birisi olan Forza Horizon 4 tanıtıldı!

Turn 10 Studios tarafından geliştirilen oyun ilk olarak 2012 yılında piyasaya sürülmüştü. O günden bu yana oyuncuların sevgisini kazanan serinin yeni oyunu Forza Horizon 4 tanıtıldı. İşte mükemmel ötesi grafikleriyle Forza Horizon 4!

E3 2018 etkinliklerinin başlamasıyla yeni oyunların haberleri bir bir geliyor. Bu oyunlardan birisde Forza Horizon 4. Microsoft’un etkinlikte gerçekleştirdiği basın konferansında duyurulan oyun Xbox’ta bambaşka bir yer edinecek.

forza horizon 4 4

Forza Horizon 4 Nasıl Olacak?

Öncelikle oyunun en dikkat çeken tarafından bahsedelim. Forza Horizon 4’ün grafikleri mükemmel ötesi demiştik. Keza bu oyunu oynayan oyuncular başka oyunlarda da bu kaliteyi arayacak. Yani oyun harika grafiklerle gelecek.

Oyunun oynayış kısmına bakacak olursak hikaye İngiliz krallığında geçecek. Yayınlanan tanıtım videosuna baktığımızda birçok aracın bulunduğunu görebiliyoruz. Bunlara ek olarak tek bir mevsim değil; Birden fazla mevsimin oyun içinde yer aldığınıda görebiliyoruz. 

forza horizon 4 3 min

450 model aracın içerisinde bulunduğu oyun her araç için modifiye imkanı sunacak. Yine oyunun açık dünyası korunmuş. Oyunun haritasında dilediğiniz gibi gezerken, başka oyuncularla kapışmalar yapabileceksiniz.

Oyunun çıkış tarihi ise belli. 2 Ekim tarihinde oyuncular ile buluşacak olan Forza Horizon 4; PC, Xbox ve Microsoft platformlarında oynanabilecek. Ayrıca Xbox One X sahipleri 4K çözünürlük desteğine sahip olacaklar. 

forza horizon 4 2 min

Oyunun Ultimate Edition sürümünü satın alan kullanıcılar oyuna diğer kullanıcılardan 4 gün önce sahip olacaklar. Yine Microsoft tarafından sunulan Xbox Game Pass üyeleri oyuna ücretsiz sahip olabilecekler.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler