Cuma, Mart 29, 2024

Philips RAM Pazarına Girmeye Hazırlanıyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hollanda merkezli teknoloji üreticisi Philips‘i en çok akıllı ampülleri, televizyonları, ses sistemleri ve daha fazlası gibi tüketici elektroniği ürünleri ile tanıdık fakat şirketi yakın zamanda farklı pazarlarda görmemiz mümkün. BoardChannels tarafından elde edilen fotoğraflara göre şirket yakın zamanda masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar için RAM üretecek.

Tom’s Hardware tarafından sağlanan bilgiler doğrultusunda RAM kitleri 8GB ve 32GB olmak üzere en az iki kapasitede geliyor olacak ve hem DDR4 hem de DDR5 sürümlerinin olacağı belirtiliyor.

Mevzubahis belleklerin hızlarına geleceksek olursak 32GB DDR5 RAM’in 4800 MHz’de, 32GB DDR4’ün ise 2666 MHz’de çalışacağı söyleniyor.

philips ram
Philips RAM Pazarına Girmeye Hazırlanıyor! 3

Piyasada yıllarını vermiş ve güven elde etmiş bir çok firma varken Philips’in bu bellekleri kimlere ve nasıl satmak istediği henüz bilinmiyor fakat her ne olursa olsun şirket sektöre giriş yaptığı zaman sayısız firmayla rekabet ediyor olacak. Eğer kendi bilgisayarınızı kendiniz topluyorsanız RAM konusunda sektöre yeni girmiş bir markayı mı, yoksa yıllarını vermiş bir markayı mı tercih edersiniz?

Büyük ihtimalle Philips, tüketicileri etkileyebilmek için daha düşük bir fiyat politikası ve başka teklifler sunmayı hedefliyor olacak.

philips ram 32gb
Philips RAM Pazarına Girmeye Hazırlanıyor! 4

İkinci fotoğrafta her ne kadar RAM’in kendisini yakından görüyor olsakta ve üzerinde BoardChannels logosu bulunsa da fotoğrafın BoardChannels’a ait olduğu henüz bilinmiyor ve bariz bir şekilde bir düzenleme programı aracılığıyla manipüle edilmiş olduğu görülüyor.

Her iki durumda da, Philips’in yeni ürünlerinin pazarda nasıl performans gösterdiğini görmek ilginç olacak. Bu sızıntı meşruysa, resmi bir açıklama muhtemelen er ya da geç gelecek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler