Cumartesi, Nisan 27, 2024

Xiaomi Redmi 10C Tanıtıldı: Teknik Özellikleri Neler?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli teknoloji üreticileri devlerinden Xiaomi, geçtiğimiz günlerde hakkında sızıntıları ortaya çıkan Xiaomi Redmi 10C isimli akıllı telefonunu Nijerya’da resmi olarak tanıttı. Şirketin Nijerya yönetimi, akıllı telefonu üç farklı renk seçeneğinde gösteren ve aynı zamanda temel özelliklerini ortaya koyan birkaç Redmi 10C resmi paylaştı.

Redmi 10C, Qualcomm’un Snapdragon 680 yonga seti tarafından güç alıyor ve 6.7 inçlik bir ekran geliyor. Arka tarafta dokulu paneli bulunurken 50 MP çözünürlüğünde ana kameraya sahip üçlü kamera kümesine ev sahipliği yapıyor ve parmak izi okuyucusu sunuyor.

Akıllı telefon Siyah, Mavi ve Yeşil olmak üzere üç farklı renk seçeneğinde ve iki bellek yapılandırması ile geliyor; 4GB RAM / 64GB Depolama Alanı ve 4GB RAM / 128 GB Depolama Alanı. Fiyat etiketine gelecek olursak akıllı telefon ilk yapılandırma için 190 Dolar / 170 Euro fiyat etiketine sahipken ikinci yapılandırma 210 Dolar / 190 Euro fiyat etiketine sahip olacak.

Xiaomi Redmi 10C’nin diğer teknik özellikleri henüz açıklanmadı ve cihazın ülkemize gelip gelmeyeceğini henüz bilmiyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler