Cumartesi, Nisan 20, 2024

PlayStation 4 için Facebook Desteği Durduruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sony’nin en çok satan oyun konsolu olarak ünlenen PlayStation 4 için yeni kararlar gündemde. Firmanın oyun konsolları için Facebook entegrasyonunu durdurduğu açıklandı.

Sony, bilgilendirme olarak yayınladığı blog yazısından sonra PlayStation 4 üzerinden Facebook entegrasyonuna son verildiğini duyurmuş oldu. Konsolu kullananlar bilecektir, kontrol cihazınız üzerinde yer alan bir tuş var ve bu tuşla ekran görüntülerini ya da videolarını direk olarak sosyal medya uygulamaları üzerinden paylaşabiliyorsunuz.

Paylaşım yapabildiğiniz sosyal medya uygulamalarından birisi de Facebook uygulamasıydı. İşte yeni alınan kararlar sonrasında Facebook üzerinden paylaşım dönemi son bulmuş olacak.

PlayStation 4 ile Facebook Entegrasyonu Bitiyor

7 Ekim tarihinden sonra uygulanmaya başlayan kararla beraber Facebook üzerinden ekran görüntülerini paylaşmak, müzikleri paylaşmak, kupaları paylaşmak ya da oyun yayınlarını yapmak mümkün olmayacak.

PlayStation 4 ile Facebook

Facebook hesaplarıyla PlayStation hesapları arasındaki bağlantının kaldırılacak olması, Facebook üzerinden içe aktarılan resimlerin de kaybolmasını sağlayacak. Sony bu konuda da kullanıcıları uyardı. Eğer Facebook hesaplarınızı PlayStation hesaplarınızla entegre ederek kullanıyorsanız, bu durumda profil resminizin kaybolduğunu görebilirsiniz.

Sony, bu şekilde kullanım yapan oyuncuların hesaplarını yeniden düzenlemeleri gerektiği önerisinde bulundu. Kararın nedeni konusunda bir açıklama yapılmazken Facebook tarafından da bir bilgi paylaşımı gelmedi.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler