Cuma, Nisan 26, 2024

PlayStation, Nixxes’ı Satın Aldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

PlayStation ailesine başka bir stüdyonun daha katıldığını duyurdu ve bu aileye katılan isim Nixxes. Bu hafta, Housemarque’ı ve hatta muhtemelen Bluepoint Games’in Sony tarafından PlayStation Studios ailesine katılmak için alındığına dair haberler gördük, ancak PlayStation’ın satın alımlar konusunda yavaşladığına dair herhangi bir işaret yok, zaten aileye başka bir geliştirici memnuniyetle katıldı.

Bunları duymadıysanız, Nixxes, Deus Ex: Mankind Divided, Tomb Raider oyunları ve Marvel’s Avengers dahil olmak üzere çeşitli oyunların bilgisayar platformuna getirilmesine yardımcı olan Hollanda merkezli geliştirici şirketidir. Bu geliştiricinin PlayStation Studios ailesi içinde Sony’nin cephaneliğine katılmasıyla, özel oyunları için bilgisayar bağlantı noktaları her zamankinden daha olası görünüyor, özellikle de Nixxes yetenekleri PlayStation Studios ailesine katıldıkları sürece Bluepoint Games ile birleşecek.

PlayStation Studios Başkanı Hermen Hulst, satın alımla ilgili olarak “Nixxes, PlayStation Studios’taki herkes için güçlü bir varlık olacak, Ekiplerimizin mümkün olan en iyi kalitede benzersiz PlayStation içeriği oluşturmak olan en önemli hedeflerine odaklanmalarına yardımcı oluyoruz.” dedi.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler