Cuma, Nisan 26, 2024

Monster Notebook #WASD Etkinliği Sona Erdi! Neler Gördük?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Monster Notebook #WASD etkinliği tamamlandı. Marka için birçok ilklerin barındırıldığı etkinlik, başta oyuncular olmak üzere tüm teknoloji severlerin de ilgisini çekmeyi başardı.

Yenilenmiş olan ürünler, yeni aksesuarlar, önemli yatırım açıklamaları ve yeni etkinlik duyurularıyla beraber dolu dolu bir program gördük. Monster Notebook neler sundu? Nelerden söz etti? Hangi yatırımları açıkladı? Gelin şimdi bunlara bakalım.

İlginizi Çekebilir: Monster Abra 2021 Serisi Tanıtıldı! Ekran Kartı Değişti

Monster Notebook #WASD etkinliğinin özeti

Etkinlikten çıkardığımız çok önemli başlıklar var. Bir yanda yeni ürünler bir yanda ise yeni yatırımlar. Hiç zaman kaybetmeden başlık başlık gidelim.

Yenilenen Son Seri Monster Notebook Modelleri Duyuruldu

Güncelliği yakından takip eden marka, son teknolojileri de bilgisayarlarına eklemeye devam ediyor. Etkinlik kapsamında da bir işlemci güncellemesi duyuruldu. Abra, Tulpar, Semruk, Huma ve Markut modellerinin güncellenmiş olan yeni işlemcileri ve yeni teknolojilerinden söz edildi.

Ayrıca oyuncuların yakından takip ettiği ve bir o kadar sevdiği Abra serisine de Nvidia RTX 30 serisi ekran kartları eklendi. Yenilenmiş olan 11.nesil Intel işlemcilerin yapay zeka artısı ve Nvidia RTX 30 serisinin RT çekirdekleri ile 3.nesil Tensör çekirdeklerinin sunduğu harika performans Monster Notebook serilerinde de boy gösterecek.

Monster Notebook #WASD

Pusat Aksesuarlarının Başarısı Anlatıldı ve Yeni Ürünleri Gördük

Pusat aksesuarlarıyla başarısını kanıtlayan marka, daha önce sunmuş olduğu mekanik RGB klavye, headset, notebook soğutucu, mouse, mousepad ve gamepad gibi aksesuarlarına yenilerini eklediğini belirtti. 2021 serisinde yeni aksesuarlarla boy gösteren marka, Monster Notebook #WASD etkinliğinde de bunları sergilemeyi unutmadı.

Suya dayanıklı Bluetooth hoparlör Bukra, Aryond A32 Gaming Monitör, Dockstation, Pusat USB yayıncı mikrofonu, Pusat Web Cam ve Pusat Pro Flight stick ile aksesuarlarını genişlettiğini duyuran marka, bu konuda da önemli bir başarı elde ettiklerini açıkladı.

Öyle ki 2021 yılının ilk yarısında Pusat serilerinin gelirlerinde %128’lik bir artış olduğunun açıklandığını gördük. Bir yayıncının oyun oynarken kayıt yapması adına gerekli olan her aksesuarı sunan Monster, aksesuarlar konusunda da kendisini kanıtlamış oldu.

Monster Notebook #WASD

Monster Ambassador Programı Duyuruldu

Monster Notebook #WASD etkinliğinde çok dikkat çeken bir diğer duyuru ise Ambassador programı oldu. MAP adıyla kısaltılan bu program kapsamında, Monster Notebook içerik üreticilerine bir nevi sponsor olacak.

İçerik üreticilerine ekipman ve cihaz desteği sunacak olan marka, katılımcıların belirlenen süreler içerisinde bu cihazlarla ihtiyaçlarını karşılamasını sağlayacak.

Ayrıca içerik üreticileri bu cihazlar hakkında deneyimlerini de paylaşarak, Monster ekosistemi hakkında takipçilerine bilgi verebilecekler. Ödüllü yarışmaların da düzenleneceği etkinlik için başvuruların 30 Haziran itibariyle de başladığı açıklandı.

Monster Notebook #WASD

Intel Monster Reloaded Etkinliği Duyuruldu

Oyuncular bu habere çok sevinecek. Geçen sene de pandemi nedeniyle evde kalan oyuncular için gerçekleştirilen e-Spor etkinliğinin bu sene de düzenleneceği açıklandı.

Bu sene ise etkinliğe Intel partner olarak katılacak ve haliyle çok daha büyük bir etkinlik düzenlenecek. Amatör ve profesyonel tüm oyuncuların katılabileceği etkinlikte; Fortnite, Valorant, Rocket League, Minecraft, CS:GO gibi önemli oyunlar yer alacak. Açık turnuvalar, haftalık turnuvalar, akademik turnuvaların da olacağı etkinlik 10 binden fazla oyuncuyu ağırlayacak ve toplamda 6 ay sürecek.

Monster Notebook #WASD

İstanbul Kartal’da bir Showroom Geliyor

Monster Notebook #WASD etkinliğinde yatırımları da gördük. Yatırım açısından en büyük adım ise Kartal’da açılacak olan yeni showroom ve operasyon merkezi olacak. Toplamda 6.000 metrekarelik, dev bir merkez olarak açılacak yeni mekanda üretim, lojistik, teknik servis ve müşteri deneyim alanları olacak.

E-spor ve oyuncular için bir buluşma noktası olacak olan yeni merkezin, 1000 adet notebook üretim kapasitesi olması da dikkat çekecek. Ayrıca ürünlerin deneneceği, simülasyonların bile bulunduğu alanlara yer verilecek.

Monster Notebook #WASD

İstanbul Avrupa Yakası için yeni yatırım

İstanbul’da ikinci mağazanın açılacağı da duyuruldu. Mağaza, bu sefer Avrupa yakasında açılacak. Zaten bunun haberini yapmıştık. Linkini hemen aşağı ekliyorum.

İlginizi Çekebilir: Monster Notebook Yeni Mağazasını Londra’da Açıyor

Londra’da Yeni Mağaza

Diğer güzel haber ise yurt dışı kanalından geldi. Berlin’den sonra yurt dışında bir mağaza daha açılacağı duyuruldu. 2022 yılında Londra’da yeni bir fiziksel mağaza olacak.

Monster Notebook #WASD

İşte Monster Notebook #WASD etkinliğinde bahsedilen konular bunlardı. Etkinlikten bizim çıkardığımız şu ki Monster Notebook her açıdan büyümeye devam ediyor. Sadece ürünleriyle değil aynı zamanda yaptığı yatırımlarla da büyüme devam ediyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler