Cuma, Nisan 26, 2024

Monster Abra 2021 Serisi Tanıtıldı! Ekran Kartı Değişti

Paylaş

silkroad gaminggentr

Monster ilk defa düzenlediği #WASD etkinliği ile ses getirmeyi başardı. Etkinlikte dikkat çeken serilerin başında ise Abra 2021 serisi geliyor. Yeni nesil bileşenlerle güçlendirilen yeni seri, son teknoloji işlemciler ve ekran kartlarıyla beraber geliyor.

İlginizi Çekebilir: Monster Abra A5 v15.7.2 Laptop İncelemesi

Monster Abra 2021 Serilerinde Neler Değişti?

Yeni nesil Abra serisinde yapılan en büyük değişiklik, 11.nesil Intel işlemcilere ve NVIDIA RTX 30 serisi ekran kartlarına geçiş yapılması. Bu sayede yeni Abra modelleri çok daha güçlü ve oyun için mükemmel performansı verecek seviyeye gelmiş oldu.

Abra Monster

NVIDIA’nın RTX 30 serisinde yer alan tüm avantajları sunan Abra 2021 modelleri, RTX ve DLSS teknolojisini de destekleyecek. Seriye yeni eklenen ekran kartı seçenekleri NVIDIA Geforce RTX 3050 Ti 4 GB ve RTX 3050 4 GB olarak açıklandı.

Bunun dışında işlemci kısmında ise 11.nesil Intel Core i5-11400H serisi ve 11.nesil Intel Core i7-11800H serisi seçenekleri sunuldu.

Abra Monster

11.nesil Intel işlemcileriyle beraber işlem gücü de maksimum seviyeye çıkaran Monster Abra 2021 serilerinin başka artıları da bulunuyor. Başta yeni nesil Gen4 SSD modellerine geçiş yapıldığını biliyoruz.

2 katına kadar daha hızlı olan SSD depolama teknolojisi, hız konusunda çok daha iyi bir verim elde edilmesini sağlıyor.  Bunun dışında Abra 2021 serisinin 144 Hz ekran yenileme hızı gibi bir artısı olduğunu da ekleyelim.

Monster Abra 2021

Seri için açıklanan yenilikler bunlar. Yeni serileri daha yakından inceleme fırsatımız da olacak. Şimdilik NVIDIA RTX 30 serisi artısıyla Abra modellerinin güncellenmesi bile oldukça önemli diyebiliriz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler