Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Monster Notebook Yeni Mağazasını Londra’da Açıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Monster Notebook,  #WASD etkinliğinde bazı önemli açıklamalarda bulundu. Yeni ürünlerinin yanı sıra marka, yeni bir girişimleri hakkında da bilgi verdi. Verilen bilgiye bakacak olursak Monster, yurt dışına açılmaya devam ediyor.

Daha önce Berlin’de bir oyun deneyim mağazası açılmış ve marka yurt dışında da kendisini göstermişti. Şimdi ise yeni mağaza Londra’da açılacak.

İlginizi Çekebilir: Monster Abra 2021 Serisi Tanıtıldı! Ekran Kartı Değişti

Monster Notebook Londra’da boy gösterecek

Birleşik Krallık’ta açılacak olan yeni mağaza, marka için de sektör için de önemli bir yatırım olacak. Etkinlik sırasındaki açıklamalara göre söz konusu mağaza için ilk atılımlar 2021 yılının 3.çeyreğinde başlayacak.

İlk adımlar, operasyonlar online olarak başlatılmış olacak ama 2022’de fiziksel olarak mağazanın Londra’da açıldığını göreceğiz.

Monster Notebook 2 e1625082893622

Yurt dışında operasyonlar arttırılırken, yurt içindeki yatırımlar da genişletilecek. Bu da yeni bir fiziksel mağaza anlamına geliyor. Şu an için Kadıköy’de mağazası olan Monster Notebook, yeni mağazasını da yine İstanbul’da ama bu kez Avrupa yakasında açacak.

Yeni mağazada da hem teknik servis alanı hem de yeni deneyim alanı olacak. Yani Kadıköy’de yer alan mağazadan çok bir farkı olmayacak. Giderek büyüyen ve giderek açılan Monster’ın bundan sonraki atılımı ne olacak bekleyip görmüş olacağız. Marka durmuyor.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler