Cuma, Nisan 26, 2024

PlayStation Store’da çok oyunculu günler indirimi başladı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

PlayStation Store‘da çok oyunculu günler indirimi ile arkadaşlarınızla veya online olarak oynayabileceğiniz oyunlara indirimler uygulanmış. Dilerseniz oyunlara yakından bakalım.

%70’e varan indirimler mevcut!

Bilinen veya bilinmeyen birçok oyuna güzel indirimler uygulanmış. Bu sıralar çoğu platformda bu tarz indirimlerle karşılaşabiliyoruz. Tamamen oyuncu dostu bu olan indirimlerle oyuncuların beğenisinin toplanacağı aşikâr.

İndirimlerden öne çıkan oyunlar

  • The Forest – 45,60 TL
  • Need for Speed™ Payback – 79,60 TL
  • A Way Out – 67,00 TL
  • LEGO® Marvel Koleksiyonu – 129,50 TL
  • Verdun – 35,60 TL
  • Outward – 71,60 TL
  • Dragon Ball Xenoverse 1 and 2 Bundle – 79,00 TL
  • Battlefield™ V – 95,70 TL

1280x720 verdun 1578852147

Bu oyunlar arasından Verdun adlı oyunu kesinlikle öneririm çünkü oyundaki ikinci dünya savaşı atmosferi gerçekten çok güzel ve oynaması keyifli. Keyifli derken oyunun oynanmasın zor olduğunu ama oynamaya çalışırken farklı bir keyif alacağınızı belirtmek isterim. Oyunu konsolda oynamak gerçekten zor olabilir lakin kimi oyuncular konsoldaki savaş oyunlarını gerçekten güzel oynayabiliyorlar.

Dragon Ball sevenler varsa şayet listede yer vermiş olduğum Dragon Ball Xenoverse 1 and 2 Bundle‘ı kesinlikle satın almalılar çünkü bu fiyata satın alınabilecek bir seçenek olmuş. LEGO® Marvel Koleksiyonu için diyebileceğim tek şey ise LEGO oyunlarını seviyorsanız eğer bu fırsatı kaçırmamanız olacaktır.

Dragon Ball Xenoverse 1 and 2 Bundleİndirimdeki diğer oyunlara göz atmak isterseniz eğer buraya tıklayarak PlayStation Store‘un web sitesine erişebilirsiniz. Oyunlarla alakalı yorumlarınızı belirtmeyi unutmayın.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler