Salı, Ekim 22, 2024

Poco C55 Uygun Fiyatı ile Tanıtıldı!

Uygun fiyatlı POCO modellerine bir akıllı telefon daha eklendi. Bu kez bir süredir lansmanını beklediğimiz Poco C55 ile karşı karşıyayız. Yeni nesil tasarım yapısı ile karşımıza çıkan akıllı telefon, teknik açıdan baktığımız zaman ise tam bir fiyat performans canavarı diyebiliriz.

Gelin hiç zaman kaybetmeden önce tasarıma sonrasında teknik özelliklere bir göz atalım.

Poco C55 Tasarımı Nasıl?

Yeni nesil akıllı telefonda tasarım kısmında son dönem popüler Poco modellerinin yansıtıldığını görüyoruz. Arka bölümde geniş bir kamera alanı var. Kamera alanının bir tarafında Poco yazısı yer alırken diğer hölümde ise üst üste sıralanmış olan kameralar dikkat çekiyor.

Hemen orta kısımda ise bir parmak izi sensörünün konumlandırıldığını görüyoruz. Arka kapak kısmında da herhangi bir cam ya da kaplama yüzey yok. Suni deri bir yüzey kullanılması tercih edilmiş durumda.

Bunun yanında ön kısma geçtiğimiz zaman ise su damlası şeklinde bir çentik alanı tasarımı karşımıza çıkıyor. Zaten yan çerçeveler köşeler hariç düz bir yapıda kullanılmış.

BENZER:  Galaxy S24 ve S24 Plus için Tasarım Detayları Belli Oldu

Poco C55

Poco C55 Teknik Özellikleri

Yeni akıllı telefon içerisinde MediaTek Helio G85 işlemciyle beraber geliyor. Kendi segmenti için düşünüldüğü zaman tam bir fiyat performans modeli olan işlemcinin yanında RAM kısmında ise 4 GB ve 6 GB RAM seçenekleri var. Seçilen RAM miktarına bağlı olarak telefonun 54 GB ve 128 GB depolama alanlarının olduğunun da altını çizelim.

Gelelim ekran kısmına. Burada oyuncuların da seveceği bir ekran ile karşı karşıyayız. 6.71 inçlik ekran, 120 Hz yenileme hızı ve HD+ çözünürlük değeri sunuyor.

Poco C55

50 MP çift kamera, 5000 mAh değerinde batarya, IP52 sertifikası, MIUI 13 arayüzü de telefon için diğer teknik detaylar olarak gösterilebilir.

Poco C55 modelinin bu özelliklerle beraber fiyatı ise 115 dolar olarak açıklandı. 28 Şubat sonrasında telefon satışa sunulacak. Hangi ülkelerde satışa sunulacağı konusu ise net değil. Bilinen, satışa çıkacağı ilk ülkenin Hindistan olacağı.

YouTube video

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler