Cumartesi, Nisan 20, 2024

POCO F4 GT Türkiye Fiyatı Nasıl? Özellikleri Neler?

Paylaş

silkroad gaminggentr

POCO F4 GT, POCO’nun yeni amiral gemisi akıllı telefonlarından biri oldu. Zaten ün yapmış olan F serisinin en güncel versiyonu tanıtılalı da 1 ay kadar bir zaman oluyor. Yeni amiral gemisi model ülkemize ne zaman gelir, fiyatı nasıl olur derken bu konuda merak edilen detaylar açıklandı. POCO F4 GT fiyatı artık netlik kazanmış durumda.

Yeni amiral gemisi akıllı telefon modelini tercih edecek olan kullanıcılar için, hem fiyat kısmından biraz söz edelim hem de söz konusu akıllı telefon modelinin teknik özellikleri açısından nasıl bir model olduğuna bakalım.

POCO F4 GT Fiyatı ve Özellikleri

Telefonun özelliklerinden başlayalım. Başta da söylediğim gibi model amiral gemisi sınıfına dahil. Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisinden güç alan seri, 8 GB RAM ve 12 GB RAM seçenekleriyle geliyor.

POCO F4 GT

Ülkemizde satışa çıkan ilk modeller ise 12 GB RAM’li olan modeller. Serinin ekran kısmına geçildiği zaman ise amiral gemisine yakışır bir ekran görüyoruz.

Kaçırmayın: GTX 1630 Ekran Kartı Geliyor! 

6.67 inçlik ekranda 120 Hz yenileme hızı ve 2400 X 1080 piksel çözünürlük değeri var. Ayrıca parlaklık olarak 800 nit parlaklık değerine kadar çıkış yapıldığı gibi, DCI-P3 renk desteği olduğunu da biliyoruz.

POCO F4 GT

64 MP + 8 MP + 2 MP arka ve 20 MP ön kamerası olan F4 GT akıllı telefonu için söyleyeceğimiz son detay ise telefonun pili olsun. Seride 120W hızlı şarja kadar destekleyen 4.700 mAh değerinde bataryayı görüyoruz. Pil konusunda gayet iyi diyebiliriz.

Tüm bu özellikler ve daha fazlasıyla beraber POCO F4 GT fiyatı ise 16.999 TL olarak açıklandı. Dikkat edin burası önemli 17.000 TL değil. 1 TL kârımız var. 🙂 Artık bu fiyata tercih edilir mi edilmez mi tartışılır.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler