Cuma, Mart 29, 2024

Pokemon Go İstanbul Etkinliğine Binlerce Kişi Katılıyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Tüm dünyayı kısa süre içerisinde kasıp kavuran Pokemon Go, Türkiye’de resmi olarak duyurulmadan patlama yaşadı. Her gün milyonlarca kişi Pokemon Go‘ya bağımlı olurken, ilk kez düzenlenen Pokemon Go etkinliği İstanbul’da gerçekleşecek. Detaylar haberimizde.

Toplanın Pokemon Go Etkinliğine Gidiyoruz!

Son zamanların en büyük çılgınlığı olarak gösterilen Pokemon Go, 7’den 70’e kadar herkesi etkilemiş durumda. Şahsen son 3 gün içerisinde toplu taşıma araçları veya minibüslerde gördüğüm Pokemon Go oynayan sayısını ben bile sayamadım. Artık sokaktaki herkesin elinde cep telefonunu almış parklarda, meydanlarda veya alışveriş merkezlerinde Pokemon avlamak ile vakit geçiriyor. Oyun giderek ülkemizde popüler bir hal aldığı gibi, ilk kez düzenlenen Pokemon Go etkinliği İstanbul’da gerçekleşiyor.

Pokemon-Go-Caddebostan
16 Temmuz Cumartesi saat 17:00’da Pokemon Go buluşması İstanbul Caddebostan Sahili‘nde gerçekleşecek. Etkinliğe şimdiden 4 bini aşkın kişi katıldığı gibi, hem hep birlikte güzel bir Cumartesi geçireceğiz, hem de birbirimizden taktikler alarak oyunda daha iyi konumlara gelmenin yollarını arayacağız. Etkinliğe gelmek istiyorsanız buradaki linke tıklayarak “katılıyorum” demeniz yeterlidir. 

Ayrıca Pokemon Go buluşmasında Pokestoplar’da buluşarak Lure Module takıldıktan sonra herkes pokemonları ile ava çıkacak. Bir yandan Pokemon Go‘da ustalaşmış olan kişilerden ince taktikler alabilir, kendi taktiğinizi geliştirerek oyununuza katkı sağlayabilirsiniz değerli hocalar. Etkinliğe katılmak ücretsiz olduğu gibi, keyifli bir Cumartesi için sizleri de bekliyoruz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler