Perşembe, Nisan 25, 2024

Popüler Twitch Yayıncısı Ninja, Mixer’e Geçti

Paylaş

silkroad gaminggentr

Twitch’in en popüler yayıncısı olan Ninja, en yakın rakibine, Shroud’a iki kat fark ile en çok takipçiye sahip yayıncısıydı. Twitter hesabından paylaştığı videoda bundan sonra devamlı olarak Microsoft’un Mixer platformunda yayın yapacağını belirtti.

Ninja geçmişte, o dönemde yeni çıkmış olan Fortnite’nin ve Kanadalı müzisyen Drake’in yardımıyla 667 bin kişinin canlı izlediği yayın yapmıştı. Bunun verdiği ivmeyle adeta sörf yaparak Twitch’in en önemli yayıncılarından biri haline gelmişti. Şuanda Twitch’te 14.7 milyon takipçisi bulunan Ninja Microsoft’un canlı yayın platformu olan Mixer’a geçmesiyle bu takipçi kitlesinin Mixer’de de destek vermeye devam etmesini istiyor. Oldukça yüksek takipçi sayısına sahip olan Ninja bu hareketi ile Mixer’e büyük bir ivme kazandırabilir.

Ninja açıklamasında “Kariyerimde sıradaki hareketime baktığımda, Mixer’le oyun dünyasında daha büyük başarılar kazanmak, bana başarı ve fırsatlar arasındaki mükemmel dengeye sahip olmamı sağlayacak.” dedi. Ve sözlerine “Benim oyuncu köklerim Halo ile başladı. Microsoft ile çalışmak ve Mixer’e gelmek, doğama geri döndüm gibi hissettirdi. Oyunlarda tüm harika anları yakalamak ve kazandıklarımızı (ve kaybettiklerimizi), pozitif bir şekilde gurur duyacağımız, topluluk odaklı ortamda paylaşmak; bu yüzden buradayım.” şeklinde devam etti.

Şuan bu yazıyı yazarken 241,920 abonesi bulunuyor Mixer’de ve ilk yayınını yeni evinden cuma günü yapacak. Mixer’in yaptığı kampanyada Kısa bir süreliğine Ninja’ya bedavaya abone olabilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler