Çarşamba, Nisan 24, 2024

PS Plus Haziran 2022 Oyunları Neler?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yeni PS Plus sistemine geçiş yapıldı. Artık oyuncular daha geniş oyun kütüphanelerine erişebilecek ama bir yandan da her ay yeni ücretsiz oyunların verilmeye devam ettiğini göreceğiz. Bu ay için de PS Plus Haziran 2022 oyunları açıklandı.

Gerçek anlamda iddialı yapımların yer aldığı Haziran listesinde 3 oyunun yer aldığını görüyoruz. Dilerseniz hiç uzatmadan yeni verilen oyunlar hangileriymiş detaylı olarak bakalım.

PS Plus Haziran 2022 Oyunları ve Erişim Tarihleri

Bu ay verilecek olan oyunlar içerisinde en çok öne çıkan yapım bir efsane olan God of War yapımı olacak. Yakın zamanda PC platformu için de yayınlandığını gördüğümüz oyun, PS4 oyun konsolları için gelmiş olacak. Tüm oyunlar için liste ise hemen aşağıda.

Kaçırmayın: Epic Games yeni ücretsiz oyununu sundu

Haziran ayı için açıklanan oyunlar

  • God of War – PS4
  • Nickelodeon All Star Brawl – PS5 ve PS4
  • Naruto to Boruto Shinobi Striker – PS4

PS Plus Haziran 2022

Tüm oyunların 7 Haziran itibariyle erişime açılacağını belirtelim. Kullanıcıların oyunları kütüphanelerine dahil etmeleri için neredeyse 1 aylık bir süre olacak. 5 Temmuz tarihine kadar oyunları ekleyebileceksiniz.

Haziran ayı için ilerleyen dönemlerde başka bir sürpriz gelir mi bilemiyoruz. Zira şöyle de bir durum var ki yeni PS Plus sistemine dikkat çekmek için ek sürprizler ya da adımlar gelebilir.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler