Cuma, Nisan 19, 2024

PS5 DualSense Sadece 417 Saat Çalışabiliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

PlayStation 5 oyun konsoluna ve tabiki kullanabilmek için bir PS5 DualSense denetleyicisine sahipseniz yeni bir tane almak için karşınızda uzun süre yok çünkü PS5 DualSense uzun süre dayanacak şekilde üretilmemiştir. iFixit YouTube kanalı tarafından yapılan bir araştırma sonucunda, DualSense denetleyicinin kullanım ömrünün, birçok kişinin umduğundan çok daha kısa olduğunu iddia etti. Çok daha kısa.

Bir sökülme ve dayanıklılık araştırmasının bir parçası olarak iFixit, yeni nesil PlayStation kontrol cihazının 400 saatten biraz fazla bir süre içinde analog çubuk kaymasından muzdarip olacağı tahmin edildiğini bildirdi. Soruşturma, DualSense’e dahil edilen çubukların yaklaşık 2.000.000 döngüden sonra sona ereceğini ortaya koyuyor. Çubuklara tıklamanın yalnızca 500.000 döngü sürmesi bekleniyor.

Call of Duty: Warzone aracılığıyla gerçekleştirilen yoğun testlerle iFixit, DualSense’in çubukların değiştirilmesi gerekmeden önce yaklaşık 417 saat oynayabildiğini bildiriyor, bu çok sayıda oyuncu için kolay olmayan bir görev.

iFixit, “Bu araştırmadan sonra, konsol üreticilerinin kumanda kollarını sarf malzemesi olarak görmemeleri ve bunları kolayca değiştirilebilecek şekilde tasarlamaları bize tuhaf geliyor” dedi. “Sınırlı sayıda eylem için derecelendirilmiş hiçbir cihaz, özellikle çok fazla kirlenmenin yanında yaşayan ve çok fazla suistimal alan bir cihaz, mükemmel performansı sonsuza kadar sürdüremez.”

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler