Cuma, Mart 29, 2024

PSN Plus Hizmetinin Aralık Oyunları Netleşti

Paylaş

silkroad gaminggentr

Sony tarafından Playstation Vita, Playstation 3 ve Playstation 4 kullanıcılarına Aralık ayında sunulacak olan PSN Plus oyunları netleşti. Listede PS4 için üç adet, PS3 için iki adet ve PS Vita için iki adet olmak üzere çeşitli kategorilerde oyunlar bulunmakta. Hayatta kalma-korku oyunlarından hoşlanan PS4 kullanıcılarını sevindirecek bir adet kaliteli yapımın da listede yer aldığını belirtelim.

Bedava Sirke Baldan Tatlıdır

Yıllardır Sony tarafından PSN Plus üyelerine sunulan bedava oyun uygulaması, standart şekilde devam ediyor.

12 Aylık üyelik ücreti 179 TL olan paketi satın alan oyuncular , 12 kez bir aylık üyelik satın almaya kıyasla %37 ve dört kez üç aylık üyelik satın almaya kıyasla %40 oranında tasarruf edebiliyor. 

Her ay ücretsiz olarak verilen minimum 2 oyunu ve çevrimiçi oyun deneyimi imkânını da düşünürsek, bunun Playstation kullanıcıları için mutlaka satın alınması gereken bir hizmet olduğunu düşünüyoruz.

PSN Plus Hizmetinin Aralık Oyunları Netleşti İÇERİK

Her ay belli başlı oyunları Plus üyelerine ücretsiz olarak sunan şirket, önümüzdeki Aralık ayında sunacağı oyunları duyurdu.

Üç farklı platformda verilen hizmet, kullanıcıları mutlu etmeye devam ediyor. Playstation 3, Playstation 4 ve Playstation Vita kullanıcıları için uygulanan aylık bedava oyun kampanyasında kullanıcılar, PSN Plus üyelikleri devam ettiği takdirde ücretsiz olarak sunulan bu oyunları oynamaya devam edebiliyor.

Önümüzdeki Aralık ayında verilecek oyunlara baktığımızda, farklı türlerden yapımlarla karşılaşıyoruz. PSN Plus hizmetinin açıkladığı tam Aralık listesi şu şekilde:

  • SOMA (PS4)
  • Onrush (PS4)
  • Iconoclasts (PS4)
  • Steredenn (PS3)
  • Steins;Gate (PS3)
  • Papers, Please (PS Vita)
  • Iconoclasts (PS Vita)

Korku ve hayatta kalma türünden hoşlanıyorsanız, SOMA mutlaka denemeniz gereken yapımların başında gelir.

Atlamalı zıplamalı yarış oyunlarını seviyorsanız, sektörde kendisini kanıtlamış Codemasters şirketi tarafından geliştirilen Onrush’ı beğeneceğinizi düşünmekteyiz.

Benim gibi “Platform oyunlarının tadı başka” diyenlerdenseniz, Iconoclasts’ı hem PS4’te hem de PS Vita’da deneyimleyebilirsiniz.

Görsel roman türüne yabancı oyunculardansanız, Steins; Gate sizin için iyi bir başlangıç olabilir.

Son olarak; bulmaca türüne ilgi duyan oyunculardansanız, Papers, Please’yi denemenizi tavsiye ederiz. Zira yapım için oyuncular, basit grafiklerine rağmen eğlenceli ve kaliteli bir yapım olduğu görüşünde. 

Açıklanan liste, tam olarak bu şekilde sevgili PC Hocası okurları. Eğer bir Playstation sahibi ve PSN Plus üyesiyseniz, ücretsiz olarak sunulan bu yapımları tek tek denemenizi tavsiye ederiz. Neden derseniz, bedava.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler