Cuma, Mart 29, 2024

PUBG Mobile 13 Mart Güncelleme Notları! (1.7GB)

Paylaş

silkroad gaminggentr

PUBG Mobile‘a yine yüksek boyutlu bir güncelleme geldi. Ancak yine eklenilen özellikler ve yapılan yenilikler bu boyuta değecek nitelikte.

PUBG’nin PC platformundaki popülerliğini yavaş yavaş kaybetmesiyle kullanıcılar PC’de farklı oyunlara odaklarını çekmişlerdi. Ancak mobilde resmen taht kuran PUBG Mobile yapımcısından da sürekli destek alıyor. Şimdide yeni bir güncelleme ile oyuna yeni bir soluk getiriliyor.

13 Mart tarihinde yayınlanan güncelleme tam 1.7GB boyutunda. Güncelleme içerisinde yen silahlar, araçlar ve farklı özellikler eklendi. Gelin şimdi oyuna eklenen yeni özelliklere göz atalım.

pubg 1 1

Oyuna Eklenen Yenilikler!

  • Oyuna yeni eklenen silahın adı G36C. Vikendi haritasına eklenen silah Scar-L’nin yerine geçti. Yani artık Vikendi’de Scar-L bulunmayacak. G36C ise tıpkı Scar-L gibi 5.56 mermiler kullanıyor.
  • Oyuna yeni eklenen aracın adı Tukshai. PC’de de Sanhok haritasında bulunan bu araç mobilde de Sanhok’ta bulunuyor.
  • Oyun içerisindeki hazır mesajlara “ikmal adım” mesajı eklendi.
  • Erangel ve Miramar haritalarında dinamik hava durumu özelliği eklendi. Bu özellik sayesinde maç içerisinde farklı hava durumlarına rastlanılabilinecek.
  • Zombiler yeniden yapılandırıldırdı. Artık önceden erişemedikleri bölgelerede erişim sağlayabilecekler ve oyun içerinde zaman zaman güçleri azalacak.

Oyuna eklenen bu yeni özellikler PUBG Mobile’a farklı bir hava kazandıracak. Bakalım oyuncular bu yeniliklere ne kadar sürede alışacak…

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler