Cuma, Nisan 19, 2024

PUBG Mobile Ölüm Maçına Özel Yeni Harita Getirecek

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünya çapında en çok oynanılan mobil oyunlardan biri olan PUBG Mobile 9 Kasım tarihinde 10. Sezon güncellemesi getirecek. Şirketin yaptığı açıklamaya göre yeni gelen güncelleme ile birlikte Ölüm Maçı modunda ‘The Ruins’ ismindeki yeni haritayı görebileceğiz.

Yeni Harita ‘The Ruins’

PUBG Mobile’ın Hindistan’daki resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda görülen The Ruins haritası, şu anda oyunda mevcut bir şekilde bulunan Sanhok haritasına benziyor. Yeni gelecek harita normal maçlarda değil sadece Ölüm Maçı modunda kullanılacak.

new map

Twitter hesabında paylaşılan görüntüde yeni haritanın bir kısmı gösteriliyor. Aztek’den esinlenilen teması ile oyuncuları cezbedecek gibi görünüyor. Yeni harita önceden bulunan ölüm maçı haritası olan Warehouse haritasından daha büyük olacağı için birkaç farklı doğma noktası ile birlikte gelecek. Büyük olması nedeniyle özellikle keskin nişancılar için oldukça zevkli maçlar geçeceğini söyleyebiliriz.

10. Sezon güncellemesi 9 Kasım tarihinde gelecek. Beklemede kalın. Konu ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.

Yorumlar

1 Yorum

  1. Severek oynadığım oyundu ama artık bilgisayarla oynamak mümkün değil çok fazla hile oluyor telefon üzerinden oynamak daha zevkli, şuan popüler oyuncularda hilelerin fazla olmasıyla tabletten oynamaya geçtiler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler