Perşembe, Mart 28, 2024

Oyunseverleri Sevindirecek Bir Haber: ‘Overwatch 2′ Geliyor’

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bu hafta başlarında oyun hakkında bir sızıntı yayınlandıktan sonra Blizzard,oyunun erken bir incelemesi de dahil olmak üzere BlizzCon’da Overwatch 2’yi resmi olarak açıkladı. Dört oyunculu hikaye görevlerini (şu anki etkinlik görevlerini kalıcı bir versiyonu) ve Blizzard’ın bayrağını genişlettiği için tanıdık ve yeni yerlerde gerçekleşen kahraman görevleri bu sürüm ile gelecek.

Şimdiye kadar, hikaye anlatıcılığının çoğu sinema videolarında ve çizgi romanlarda yer aldı. Hikaye misyonları, iyileştirme paketleri, el bombaları ve kalkanlar gibi malzemeleri toplamanıza ve yerleştirmenize izin veren bir öğe sistemi içeriyor.

 

Çoklu oyuncu sistemi değişiyor

Overwatch ekibi bu sefer etrafta karakter seviyelemeyi tanıtıyor. Kahraman misyonları ve muhtemelen hikaye misyonları için açılabilir yetenekler olacak, ancak Player vs Player (PVP) modlarında kahraman yeteneklerini kişiselleştiremeyeceksiniz.

Uzun söylentili Sojourn da dahil olmak üzere birkaç kahramanın saflara katılmasını bekleyebilirsiniz. Mevcut kahramanlar yeni karakter modellerine sahip olacak. Bunlara ek olarak Blizzard, çoklu oyunculu  arayüzünde değişikliğe gidiyor.

Overwatch 2, Toronto’da belirlenen bir haritada ilk kez piyasaya çıkan Push adlı ek bir çekirdek moduna sahip olacak. Simetrik bir haritanın rakip tarafına bir amaç iten bir robotun kontrolü için mücadele eden takımlar görür. Rio de Janeiro, Gothenburg ve Monte Carlo’da olanlar da dahil olmak üzere daha fazla harita göreceksiniz.

hanzo overwatch 2 ability

Overwatch ile Overwatch 2 bağlantılı olacak

Overwatch şimdi 50 milyondan fazla oyuncuya sahip ve Blizzard orjinal oyunun hayranlarını zor durumda bırakmayı planlamıyor. Tüm ilerlemeniz (başarılar ve kilidi açılmış kozmetikler ve ifadeler dahil) Overwatch 2’ye geçecek ve devam filminden haritalara ve kahramanlara erişeceksiniz. Dahası, hem Overwatch hem de Overwatch 2’de yer alan oyuncular birbirleriyle takım olabilir ya da serinin çekirdeği 6’ya 6 rekabet modunda duke yapabilirler.

Ne zaman çıkacak bu mübarek?

Overwatch 2’nin henüz bir çıkış tarihi yok, ancak Blizzard PC, PS4, Xbox One ve Nintendo Switch’e geleceğini doğruladı. Bu arada şirket, Overwatch için güncellemeler yayınlamayı planlıyor, ancak daha büyük odak noktası Overwatch 2 olduğu için Mayıs ayındaki yıl dönümü etkinliği sırasında yeni bir Arşiv görevi olmayacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler