Perşembe, Nisan 25, 2024

PUBG Mobile 0.16.0 Güncellemesi için Bazı Detaylar Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

PUBG Mobile tıpkı masaüstü sürümünde olduğu gibi sürekli olarak yeni güncellemeler alıyor. Oyunun mobil sürümü için yayınlanan güncellemeler, oyunu daha işlevsel bir hale getirmekte. Bu noktada en çok son olarak PUBG Mobile 0.15.0 sürümünün yayınlandığını görmüştük. 

Yenilikleri ile dikkat çeken 0.15 sürümünün hemen sonrasında bu kez PUBG Mobile 0.16.0 sürümü konuşulmaya başlandı. Henüz güncellemenin ne zaman yayınlanacağı belli olmasa da PUBG Mobile 0.16.0 sürümü için de bazı bilgiler şimdiden ortaya çıktı. Hemen güncelleme konusunda detaylardan söz edelim. 

PUBG Mobile 0.16.0 ile Yeni Harita Geliyor 

PUBG Mobile 0.16.0 güncellemesinin en önemli artısı yeni haritalar olacak. Güncelleme sonrasında oyuna Erangel 2.0 haritası tam anlamıyla eklenmiş olacak. Birkaç aydır gündemde olan yeni haritanın mobil sürümde de kendisini gösterdiğini göreceğiz. PUBG Mobile 0.16.0 sürümünün tek yeniliği harita olmayacak. Bunun dışında oyun içi bazı ögelerin değiştiğini göreceğiz. Mesela artık camlar ve pencereler tam olarak oyunun bir parçası olacak ve oynanışa etki edecek. 

PUBG Mobile 0.16.0

Genel olarak oyunun performansının artmasını da sağlayacak olan güncellemenin ne zaman yayınlanacağı konusunda ise kesin bilgiler bulunmuyor. Beklentiler oyunun yeni sürümünün Aralık ya da Ocak ayında yayınlanması yönünde. Tabii ki kesin bilgileri için Tencent tarafından yapılacak olan açıklamayı beklemek gerekiyor. 

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler