Cumartesi, Temmuz 27, 2024

PUBG Mobile’da 120 FPS Dönemi! Desteklenecek Telefonlar Hangileri?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Aradan yıllar geçmiş olsa da hala ciddi bir oyuncu kitlesine sahip olan PUBG Mobile, önemli bir güncelleme alıyor. Versiyon 3.2 sürüm olarak gelecek güncelleme ile beraber, aslında birkaç aydır konuşulan yüksek FPS desteği oyuna eklenmiş olacak. Fakat hemen belirtelim ki ilk etapta sınırlı cihaz için söz konusu özelliği kullanabileceğiz. Sonrasında güncellemenin desteğinin genişlemesi bekleniyor diyelim ve detaylardan söz edelim.

PUBG Mobile’a 120 FPS Desteği Geliyor

Yeni yayınlanacak olan sürüm 120 FPS ekran modunu kullanıma alacak. Kara hızı 90 FPS yerine 120 FPS olacağı için oyun daha akıcı bir oynanış deneyimi de sunmuş olacak.

Bugün itibariyle yayınlanacak v3.2 güncellemesi sonrasında kullanıma alınacak yeni kare hızı, ilk etapta sınırlı bir kullanıcı kitlesi tarafından kullanılabilecek. Zira desteklenen cihazlar şimdilik bazı Samsung modelleri olacak.

PUBG Mobile’da 120 FPS Dönemi

Güncelleme detaylarına bakacak olursak bu cihazlar Samsung Galaxy S24 amiral gemisi serisi, Samsung Galaxy S23 amiral gemisi serisi ve Galaxy Z Fold 5 akıllı telefonlarında yeni ekran özelliğini kullanabiliyor olacağız.

İlerleyen günlerde güncellemenin genişlemesi ve diğer markaların cihazlarına da eklenmesi bekleniyor. Xiaomi akıllı telefonları ve diğer Samsung modellerini liste başında bekleyen telefonlar olarak görebiliriz.

Güncelleme ile beraber gelecek diğer özelliklerin ufak bir listesini de aşağı ekliyor olacağız.

  • Strider
  • Yeni Jetpack
  • Mıknatıs Silahı
  • Armamech
  • MEcha Fusion Modu
  • Pilot mücadelesi
  • Levitron aracı
  • Yeniden doğma için yeni işaretçi
Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

7 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler