Çarşamba, Nisan 24, 2024

PUBG, Xbox One Kullanıcılarını Sevindirecek!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dünya’nın en çok oynanılan oyunlarından birisi olan PlayerUnknown’s Battlegrounds, Xbox One oyuncularını sevindiriyor.

Çıkış yaptığı günden itibaren hepimizin sevgisini kazanan PlayerUnknown’s Battlegrounds, oldukça yüksek satış rakamlarına ulaşmıştı. Özellikle Steam’de kısa sürede rekor satışlar yapan PlayerUnknown’s Battlegrounds, şimdide Xbox One üzerinden oyuna dahil olan kullanıcılarını sevindirecek.

PlayerUnknown’s Battlegrounds, bir buçuk ay önce oyunu Xbox One kullanıcılarınada sunmuştu. Öyle bir tepki aldı ki Xbox One üzerinde dahi yüksek satış rakamlarına ulaştı. 2 hafta önce Xbox One üzerindeki satış rakamlarını açıklayan PlayerUnknown’s Battlegrounds, yeni bir haberle daha karşımızda.

pubg 1

2 hafta öncesine gittiğimizde PlayerUnknown’s Battlegrounds’un Xbox One üzerinde 3 milyon satışa ulaştığını açıklamıştık. Aradan 2 hafta geçti ve bugün yeniden Xbox One üzerindeki satış rakamlarını incelediğimizde, sadece Xbox One platformunda PlayerUnknown’s Battlegrounds’ın 4 milyon satışa ulaştığını görüyoruz.

Bir buçuk ay gibi bir sürede, hemde tek bir platformda 4 milyon adet satmayı başaran şirket, kullanıcılarını yoğun ilgilerinden dolayı sevindirmek istiyor. PlayerUnknown’s Battlegrounds’ın Xbox One üzerinde 4 milyon satışa ulaşmasının şerefine, oyunu Xbox One üzerinden oynayan tüm kullanıcılara 30.000 BP (Batte Points) verilecek.

PlayerUnknown’s Battlegrounds gerçek anlamda kullanıcıların desteğini aldığının farkında ve kullanıcılarına küçük bir sürpriz yapmanın peşinde. Şimdide Xbox One kullanıcılarının sevindiğini görür gibiyiz.

PlayerUnknown’s Battlegrounds yapımcılarını bu düşüncelerinden dolayı tebrik ediyor, yakın zamanda diğer platformlardaki oyuncularada BP hediye etmelerini arzu ediyoruz. Sizde konu hakkındaki fikirlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler