Cumartesi, Nisan 20, 2024

PUBG’nin Oyuncu Sayısı 400 Milyon’u Aştı! İşte Platformlardaki Oyuncu Sayıları…

Paylaş

silkroad gaminggentr

PUBG, çıkış yaptığı günden bu yana birçok oyuncuyu üzerine çekmişti. Şimdi ise toplam oyuncu sayısını açıkladı.

Dünya’nın en çok oynanılan oyunlarından birisi olan PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS toplam oyuncu sayısını ve gelirlerini açıkladı. Yine ayrı ayrı platformlardaki kullanıcı sayılarıda açıklandı. Gelin hep birlikte oyunun istatistiklerine göz atalım.

Son hızıyla devam eden PUBG-Fortnite savaşında en son Fortnite öne geçmişti. Ancak PUBG’de hiç fire vermeden devam ediyor. Bugün PUBG Corp. tarafından yapılan açıklamada oyunun toplam kullanıcı sayısının 400 Milyonu aştığı belirtildi.

PUBGdeki Red Zone Kırmızı Bölge Kalkabilir İÇERİK JPEG

Rakibi Fortnite şimdiye kadar gelirlerde epey fark atmıştı. Ancak toplam oyuncu sayısında hala PUBG’nin önde olduğunu görebiliyoruz. Keza Fortnite’ın toplam oyuncu sayısı 125 Milyonu yeni geçti. PUBG ise 400 Milyonu devirdi bile.

Yine günlük kullanıcı sayısınıda açıklayan PUBG Corp. yaptığı açıklamada PUBG’nin tüm platformlarda günlük 87 Milyondan fazla oyuncusu olduğunu belirtti. Tüm bunlara ek olarak oyun gelirlerinin ise 50 Milyon Dolar‘ı aştığı belirtildi. 

pubg 1

PUBG Corp. konu ile alakalı şu açıklamayı yaptı:

PUBG’ın devam eden başarısına ve büyümesine gerçekten çok şaşırdık ve oyunun geleceği konusunda inanılmaz derecede iyimseriz. Oyunun tüm sürümleri için yeni içerik ve geliştirmeler üzerinde çalışmaya devam edeceğiz. PUBG’yi oyuncularımız için daha iyi bir oyun haline getirmek için yapabileceğimiz çok şey olduğunu biliyoruz. Bizimle birlikte bu vahşi yolculuğa katıldığınız için hepinize çok teşekkürler.”

PUBG İndirime Girdi!

Bununla beraber PUBG Corp. oyuncularına bir sürprizde yapmak istedi. Oyunun kullanıcı sayısının 400 Milyonu aşmasının şerefine oyuna indirim geldi. %33 indirim alan PUBG şuanda Steam üzerinde 46TL fiyat etiketine sahip. Konu ile ilgili yazımıza Buradan ulaşabilirsiniz.

pubg indirim2

Yeni Harita Sanhok Geliyor!

Yine oyuna yeni olarak eklenen ve hali hazırda test sunucularında bulunan Sanhok haritası içinde yeni haberler var. 4×4 kilometre büyüklüğündeki alanı ile oyunun en küçük haritası olacak olan Sanhok, 22 Haziran‘da yeni silahlar ve araçlarla birlikte geliyor.

pubg 4x4 haritasi 009

Yeni haritada loot oranlarının yüksek olması kullanıcıların daha hızlı bir şekilde eşya bulmasını sağlıyor. Buda daha çetin bir savaşa gireceklerini işaret ediyor. Sizce yeni harita nasıl olmuş? Fikirlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler