Cumartesi, Nisan 20, 2024

PUBG’ye Silah Skinleri Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son dönemin en çok oynanılan oyununa güncelleme ile silah skinleri geliyor. PlayerUnknown’s Battlegrounds’daki silahlara skinler geliyor.

PlayerUnknown’s Battlegrounds yapımcıları yeni bir güncelleme ile oyundaki silahlara skin eklemeye karar verdiler. Artık CS:GO’da olduğu gibi silahlara skinler ekleyebilecek; Silahların görünümlerini zevkimize göre seçebileceğiz.

pubg 2

Yeni güncelleme ile oyuna iki adet kasa ekleniyor. Oyuna yeni eklenen kasaların içerisinde tıpkı şuanki kasalardaki gibi skinler bulunacak. Bu skinler ise kıyafet değil silah skinleri olacak. Triumph ve Raider olarak adlandırılan iki yeni kasayı oyuna ekleyen PlayerUnknown’s Battlegrounds, oyuna yeni bir heyecan getiriyor.

Oyuna yeni eklenen kasalarında kendi aralarında ayrıldığı noktalar mevcut. Bu kasalardan birisi açılması için anahtar talep ederken, diğer kasa ise anahtarsız şekilde açılabiliyor. Tabiki içlerinden çıkabilecek olan skinlerde de farklılıklar bulunacak. Raider sandığı açılmak için herhangi bir anahtar talep etmeyecek. Triumph sandığı ise anahtar gerektiriyor.

pubg 1

Bu skinlerle beraber oyuna bir yeni özellik daha ekleniyor. PUBG yapımcıları oyuna bölge kilitleme özelliğini entegre ediyor. Artık oyuna girerken sadece kendi bölgenizdeki insanlarla aynı lobide bulunacaksınız.  Bölge dışı sunuculara ise yalnız takımınızda o bölgede bulunan bir oyuncuya sahipseniz atanabileceksiniz. Bu yeniliklede hile ve lag sorununun önüne geçilmesi planlanıyor. Bunların dışında lobide ve oyun içinde hata düzeltmelerine yer verildi. Araçların saçma sapan şekilde çarpma sorunları düzeltildi.

Güncellemenin genel hatları bu şekilde. Kasalardan çıkacak olan skinlerin fiyatları belli değil. Ancak ilk dönemde skinleri sadece kasalardan çıkarabileceğinizi; Kısa bir süre sonra ise Steam pazarında bulabileceğinizi belirtmek isterim.

pubg 3

Bu güncelleme ile oyun CS:GO oyuncularını biraz daha kendine çekebilir. Ayrıca oyuncuların steam envanterinede renk katacak. Kaçınılmaz olan bir diğer durum ise kumar sitelerinin bu güncellemeden hayliyle yararlanacak olması.

Güncelleme hali hazırda PlayerUnknown’s Battlegrounds’ın test sunucusunda mevcut. Test sunucusuna girerek yeni güncellemeyi test edebilirsiniz. Söylentilere göre güncelleme 27 Mart tarihinde oyuna entegre edilecek. Sizce yeni güncelleme oyuna nasıl bir hava katacak? Fikirlerizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler