Cumartesi, Nisan 27, 2024

PUBG’nin Yeni Haritası Nisan Ayında Test Edilecek!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Son zamanların en sevilen ve en çok oynanılan oyununa yeni bir harita daha geliyor. PlayerUnknown’s Battlegrounds’ın yeni haritası Nisan ayında test edilecek.

Çıkış yapmasından itibaren yoğun ilgi görerek tüm oyunculların dikkatini çeken PlayerUnknown’s Battlegrounds, dünya çapında oldukça fazla oynanıyor. Çıktığı günden itibaren birçok sorun ile birlikte gelen PUBG, popülerliğini hiç kaybetmedi.

pubg 4x4 haritasi 009

Geçtiğimiz günlerde mobil versiyonu çıkan PlayerUnknown’s Battlegrounds’ın o platformda da yoğun ilgi gördüğünü biliyoruz. PC versiyonunuda öksüz bırakmayan PlayerUnknown’s Battlegrounds, yeni bir güncelleme ile oyuna ifadeler eklemişti.

PlayerUnknown’s Battlegrounds yeni bir güncelleme ile yeni bir harita getireceğini duyurmuştu. Artık haritanın ne zaman test edileceğide belli. Nisan ayında kullanıcılar tarafından test edilecek olan yeni harita oyuna yeni bir heyecan getirecek gibi duruyor.

pubg 4x4 haritasi 008

Tropikal Ada olarak adlandırılan yeni harita, oyunun ilk haritasını yani Erangel’ı sevenlerin daha çok hoşuna gidecek. Ancak bu yeni haritanın epey farklı olacağı kesin. Yeni harita ile beraber oyuncuların oyunda daha çok aktif olacağıda aşikar.

Yeni harita ile beraber yeni araçlar veya silahlar gelirmi belli değil. Ancak Miramar’ın çıkmasından sonra yeni araçlar gelmişti. Belkide oyuna bu harita ile birlikte yeni araçlarda eklenecek. Yada Erangel mapindeki araçlar kullanılacak.

pubg 4x4 haritasi 003

Haritanın geliştiricisi Greene, yeni haritanın Güneydoğu Asya havası vereceğini dile getirdi. Ancak yeni Tropikal ada haritasının diğer haritalara göre daha küçük olacağını belirtmek gerek. Yani artık daha hızlı ve kanlı bir savaş oyuncuları bekliyor.

Yeni harita Nisan ayında test sunucularında oyunculara sunulacak. 1-2 haftalık test sürecinin ardından oyuna ekleneceği belirtiliyor. Sizce yeni harita nasıl olacak. Yeni Tropikal ada haritası oyuncuların favorisi olmaya aday mı ?

Harita’nın detayları için Buraya tıklayınız..

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler