Cuma, Nisan 26, 2024

Puma’nın İlk Wear OS Akıllı Saati Kasım Ayında Piyasaya Çıkacak!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Puma, ilk akıllı saatini bu hafta IFA 2019 teknoloji fuarında tanıttı. Spor markası, Wear OS ve Qualcomm’un Snapdragon Wear 3100 yonga seti tarafından desteklenen giyilebilir ürününü üretmek için son 12 aydır Fossil Group ile birlikte işbirliği yürüttü.

Puma’nın akıllı saati, 44mm’lik kesilmiş naylon ve alüminyum kasa içine yerleştirilmiş 1,19 inç yuvarlak AMOLED ekrana sahip olacak. Puma doğal olarak bu akıllı saati spor severler için hedefliyor ve ağırlığını azaltmak için cihazın kenarındaki bazı kesimler sayesinde yüzeye dayanıklı ve hafif olacak.

pumasmartwatch

Bazı özellikleri

Puma’nın spora odaklı akıllı saatinde 4GB depolama alanı ve çoğu Wear işletim sistemi saatinde standart olarak bulunan 512 MB RAM yer alacak. Bu en son Snapdragon Wear 3100 yonga setine sahip olduğundan, Puma 24 saatten fazla pil ömrünü tüketicilere vaat ediyor.

Ancak muhtemelen pil ömrünü elde etmek için Fossil Carlyle ile aynı karmaşık pil seçeneklerini barındıracak. Puma’nın akıllı saatleri Wear OS tarafından desteklendiğinden, NFC ödemeleri, kalp atış hızı izleme, spor takibi, Google Asistan entegrasyonu ve daha fazlası gibi tüm olağan özelliklere erişebileceksiniz. Puma ayrıca tek bir çatal kayışı tokası ile 16mm kayışları desteklemekte.

Puma şimdi bu yeni akıllı saati Kasım ayında 275 dolar etiketinde piyasaya sürmeyi planlıyor cihazın renk seçenekleri olarak şuan siyah, beyaz ve neon renklerde mevcut olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler