Cuma, Nisan 26, 2024

Rainbow Six Mobile Duyuruldu! Neler Biliyoruz?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Rainbow Six için bir mobil oyun beklentimiz vardı. Hatta iş beklentilerden öteye gitmiş ve oyunun ne zaman duyurulacağını gösteren bir çizelge sızdırılmıştı. İşte beklenen mobil oyun Rainbow Six Mobile sonunda duyuruldu.

Şimdilik sadece oyunun bir ön gösterimi yapıldı diyebilirim. Çıkış fragman videosu yayınlandı. Hem bu videodan hem de ek olarak açıklamalardan elde ettiğimiz bazı bilgiler var. O bilgiler üzerine gidelim.

Rainbow Six Mobile Sandığımızdan Daha İddialı Bir Oyun Olacak

Açıkçası bugün ortaya çıkan yeni bilgiler, oyunun sandığımızdan daha iddialı olacağını gösteriyor. Öyle ki bir mobil oyun olmasına karşın yapım 3 yılı aşkın bir süredir geliştirilmeye devam ediyormuş.

Ubisoft gibi deneyimli bir firmasınız ve bir oyun üzerinde 3 yıldır çalışıyorsunuz. Sadece bu detay bile oyunun ne kadar iddialı olacağının kanıtı.

Teknik olarak detaylara baktığımız zaman yapımda 5’e 5 mücadeleler olduğunu göreceğiz. Ana temelde bir saldıran taraf bir de savunan tarafın olması söz konusu.

Counter mantığına benzettiğimi söyleyebilirim. Oyun bu kadar basit mantık üzerine kurulmuş olsa da oynanış açısından çok fazla detayla dikkat çekeceği de gelen bilgiler arasında.

Rainbow Six Mobile

Mesela nesnelerin parçalanması, yapıların yıkılması, mermilerin sekmesi gibi oyunun gerçekçiliğini arttıran fizikler göreceğiz.

Tamamen mobil cihazlara özel olarak geliştirilen ve bu noktada özelleştirmeleri içeren Rainbow Six Mobile için çıkış tarihi ise hala net değil.

İlk etapta Ubisoft, kapalı beta sürecini başlatacağını ve bu süreçte de başvuru üzerinden kayıtları alacağını açıkladı. Hatta bir kayıt sayfası da açıldı. O sayfayı da şuraya ekleyelim.

Ama dediğimiz gibi şimdilik çıkış tarihi bilgisi yok. Ayrıca oyun telefonlarda nasıl sistem gereksinimlerine ihtiyaç duyacak gibi detaylar da belli değil. Zaman içerisinde bu detaylar açıklandıkça paylaşırız.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler