Cumartesi, Nisan 27, 2024

Razer akıllı telefon üretimine mi girişiyor ?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Razer bugün yaptığı bomba bir satın alma ile gündeme oturdu. RGB aydınlatmaların efendisi olarak bilinen Razer, akıllı telefon üreticisi olan Nextbit Robin‘i satın alarak şirket bünyesine kattığını duyurdu.

Sizi temin ederim ki geçtiğimiz günlerde Razer‘ın üç ekranlı laptoplarını ofiste konuşurken kendi kendimize şöyle dedik: ‘yahu bu adamlar neden telefon yapmıyor ? yapsaydı kesin yine RGB aydınlatmalı şöyle şekilli telefon çaldığında müziğe karşı duyarlı bir seri yaparlardı.’ dedik. Sonrasında ise böyle bir satın alma gerçekleşince gerçekten şaşkınlığımızı gizleyemedik.

razer akilli telefon
Chroma Key özellikle telefonlar

Güçlü ekipmanları ve bilgisayar sistemleri ile tanıdığımız Razer, bundan böyle yeni akıllı telefonları ile önemli adımlar atabilir. Yurt dışında ismi oldukça popüler olan Nextbit Robin firması Sony’nin Xperia serisine benzer akıllı telefonlar üretip geliştiriyor. Şimdi ise bu satın almadan sonra Chroma Key özelliklerine sahip müthiş akıllı telefonlar ile piyasaya farklı bir renk katacak.

Hatırlarsanız Razer bundan bir kaç ay önce ses teknolojisi alanında geliştirmeler yapan THX firmasını da satın almıştı. Böylece her iki firma akıllı telefon pazarında farklı geliştirmeler ve teknolojiler ile karşımıza çıkabilir.

Oyun tutkunları için zaten vazgeçilmez firmalardan birisi olan Razer, Türkiye’de de oldukça popüler. Ancak ne yazık ki ülkemizde dolar kurunun çok yüksek olması nedeni ile fiyatların çok fazla olduğunu belirtmemizde fayda var. Örnek vermek gerekirse bir Razer Mamba şuanda Türkiye’de 400 TL’den satılırken, yurt dışında 80 dolardan satılabiliyor. Bakalım Razer firması bundan böyle yeni geliştirmeleri ve akıllı telefonları ile piyasada nasıl farklar oluşturacak biz de merakla bekliyoruz.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler