Perşembe, Mart 28, 2024

Razer Kendi Gelir Rekorunu Kırdı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oyuncuların gözdesi olan Razer, kaliteli oyuncu ekipmanlarıyla tanınıyor. Marka sadece ülkemizde de değil tüm dünyada popülerliğini kanıtlamış olan bir marka.

Paylaşılan son satış verileri de bunu ortaya koyuyor. Öyle ki geçen sene için açıklanan son veriler, rekor bir gelir elde edildiğini gösteriyor.

Razer, 1 milyar doları aştı

Veriler 2020 yılına ait olan güncel veriler. Geçen yıl içerisinde toplam elde edilen gelirden söz ediyoruz. Sayılarla konuşmak gerekirse bu gelirin 1.2 milyar dolar olduğu açıklandı.

Böylece marka kendi açısından da rekor kırmış oldu. Elde edilen bu gelir ile bir önceki seneye göre %48-49’luk bir artış yaşandığını anlıyoruz.

Razer

Markanın gelirleri bu seviyede ama tabii ki kâr biraz daha düşük. Yıllık olarak elde edilen kâr ise 800 bin dolar olarak söylendi. Elde edilen bu gelirin özellikle Çin pazarında yakalanan başarı ile sağlandığı da söyleniyor.

Gelirlere ve yükselişe bakacak olursak, 2021 yılında da aynı ivme yakalanırsa, Razer bu alanda en dikkat çeken otoritelerden biri haline gelebilir. Zaten söylenen gelirler öyle azımsanacak gelirler değil. Marka değerini yükselten bir gelir büyümesi var.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler