Cuma, Mart 29, 2024

Razer Phone 2 Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Razer bazı muhabirlere yolladığı davetiyeye göre 10 Ekim tarihinde yeni bir telefon tanıtacak.

Telefonun ismi tam olarak belirtilmese de 17 Eylül 2017 tarihinde tanıtılmış olan Razer Phone‘un devamı olması bekleniyor. İki gün önce şirket tarafından bazı teknoloji editörlerine gönderilen davetiyede 10 Ekim 2018 tarihinde bir sunum yapılacağından bahsediyor. Detay olarak belirtilen flagship (amiral gemisi) tabirini daha çok akıllı telefon kategorisinde kullanıldığı su götürmez bir gerçek. Buna istinaden editörler Razer Phone 2 tanıtımı olacağı konusunda hemfikir.

razer phone 2 fotograf 3 1 1

Daha öncesinde Razer Phone modelinin ikinci jenerasyonunun geleceğini yatırımcılar için doğrulamıştı. Bu da telefon tanıtımı olma ihtimalini arttırıyor. Bu kadar çok bilginin elimizde bulunmasının bizleri tek bir sonuç üzerine yoğunlaşmamız konusunda desteklediği aşikar.

İlk telefon, ekran ve ses özellikleriyle üst düzey bir telefon olsa da pil, kamera ve işlevsellik konularında diğer markaların amiral gemisi modellerine göre geride kalıyordu. Yeni modelde bu konularda da günümüz amiral gemisi modellere eş değer performans bekleniyor. Eğer fiyat bağlamında da rakipleriyle yarışabilecek seviyede etiketlendirme yaparlarsa ürün stoklarının hızlıca tükeneceğini düşünüyorum.

razer phone 2 fotograf 2 1

Tasarımsal olarak ilk telefonun tasarım çizgilerini koruduğu söyleniyor. Aynı tasarım çizgisinin bozulmaması ve ekran/kasa oranının çok farklı olmaması ve fiziksel tuşların benzer şekilde konumlandırılması göze çarpan ilk detaylardan.  Dün gece yabancı kaynaklarda ortaya çıkan görsel bu söylentiyi sağlamlaştırıyor. 

10 Ekim 2018 tarihine kadar tam netlik kazanamayacak konu ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğim.

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler