Salı, Nisan 23, 2024

Razer Project Hazel Maskeleri Seri Üretime Girebilir

Paylaş

silkroad gaminggentr

Salgının kolay kolay bitmeye niyeti yok. Tüm önlemler ve aşılama çalışmalarına rağmen dünya genelinde virüsün etkisi sürüyor ve bu durum yeni ürünleri, alışkanlıkları hayatımıza sokuyor. İşte Razer Project Hazel, pandeminin hayatımıza soktuğu yeni bir ürün olacak.

Oyuncu ekipmanlarının iddialı ismi olan Razer tarafından konsept bir model olan sunulan akıllı N95 maske, görünen o ki seri üretime girecek ve satışa çıkacak.

Razer Project Hazel, güzel bir koruma sağlayabilir

Markanın CEO’su Min-Liang Tan, aslında sadece konsept olarak düşündükleri bu ürünü yakında seri bir şekilde üretip piyasaya sürebileceklerini açıkladı. Tabii ki bunun nedeni salgının bir türlü bitmemiş olması.

Peki, akıllı maske gerçekten akıllı mı? Bizlere neler getirecek? Başta koruma sağlayacak. Ön kısımdaki şeffaf yüzeyle beraber virüslere karşı N95 maskeler kadar koruma sunulacağı söyleniyor. İkinci olarak maske RGB destekli olacak. Ne gereği var demeyin çünkü geceleri maskede bir ışıklandırma olması işimize yarayabilir.

https://youtu.be/FvWiCclESL8

İkinci kısım ise mikrofon ve havalandırma başlıkları. Çıkarılabilir olan bu başlıkların ses için destek sunacağı ve dışarıya daha rahat ses verilmesini sağlayacağı açıklandı. Razer Project Hazel serisini akıllı yapan da burası anladığım kadarıyla.

Yani böyle bir maskeye ihtiyacımız var mı bilemiyorum. Bu konuda yorumumu saklayacağım ve seri üretim olur da fiyatlar açıklanırsa, fiyata bakarak yeniden konuşacağım. Markanın yaptığı bir fırsatçılık mı yoksa ihtiyaca cevap verme mi göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler