Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Realme GT Neo 5 Serisi Sızdırıldı! (240W Hızlı Şarj Destekliyor)

Paylaş

silkroad gaminggentr

Shenzen merkezli akıllı telefon üreticisi Realme, Hindistan’da Realme 10 Pro ve 10 Pro Plus’ı tanıtmaya hazırlanırken, Çin’in sosyal medya sitesi Weibo’da, bir sonraki GT Neo serisinin sızıntısı ortaya çıktı. Bu sızıntı ise, Realme GT Neo 5 ve Realme GT Neo 5T olmak üzere iki modelden oluşması beklenen, firmanın yeni Realme GT Neo 5 serisiyle ilgili.

Sızdırılan telefonlar için henüz resmi bir açıklama gelmese de, ürünleri sızdıran Weibo sosyal medya fenomeni, Realme GT Neo 5 serisinin batarya boyutu ve yüksek hızlı şarj ile ön planda olacağını iddia ediyor.

Realme GT Neo5 battery

Sızıntının kaynağı olan Digital Chat Station‘a göre, yeni seri 150W ve 240W olmak üzere iki farklı hızlı şarj varyasyonu ile gelecek. 240W varyantına dahil olan batarya (çift hücreli) 4600mAh iken, 150W destekleyecek bataryanın da 5000mAh olması bekleniyor.

Realme GT Neo 5 Serisi Teknik Özellikleri (Resmi Değil)

MediaTek Dimensity 9 serisi yonga seti ile donatıldığı söylenen GT Neo5 serisi, 120Hz yenileme hızına sahip 6,5 inç FHD+ AMOLED ekran ile gelebilir. Arka tarafında 3 adet kamera bulunacak telefonda, ana kameranın 50MP olması, ön (selfie) kameranın ise 16 veya 32MP olması bekleniyor.

Son olarak telefonun, Android 13 tabanlı Realme UI 4.0 ile geleceğinin beklendiğini de belirtip yazıyı burada noktalayalım. Yazının başlarında belirttiğimiz gibi ürünle ilgili herhangi bir resmi açıklama bulunmuyor. Bu iddiaların hangilerinin doğru, hangilerinin yanlış çıkacağını ise bize zaman gösterecek.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler