Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Lansman Yakındır Ağam: Samsung Galaxy S23 ve S23 Plus FCC Onayı Aldı! 

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden Samsung’un yeni nesil amiral gemisi serisi modellerinden Galaxy S23 ve Galaxy S23+ modeli bugün FCC web sitesinde ortaya çıktı ve bu sayede pil kapasiteleri dahil olmak üzere akıllı telefon modelleri hakkında lansman öncesinde bilgi sahibi olmuş olduk.

Bilmeyenler için hatırlatalım Federal İletişim Kurulu (Federal Communications Commission), Amerika Birleşik Devletleri hükümetine ait bir devlet dairesi ve bir akıllı telefon tanıtılmadan ve piyasaya sürülmeden önce mutlaka bu kurumdan onay alması gerekiyor.

FCC’nin veritabanına göre Galaxy S23 modeli SM-S911B model numarasına sahip ve içerisinde barındırdığı tüm donanımın ihtiyaç duyduğu enerjiyi 3900 mAh kapasiteli bataryadan karşılıyor. Galaxy S23+ modeli ise SM916B model numarasına sahip ve 4700 mAh kapasiteli bataryadan enerjisini karşılıyor.

Her iki model aynı yonga setinden güç alacak!

galaxy s23 konsept mdeol
Lansman Yakındır Ağam: Samsung Galaxy S23 ve S23 Plus FCC Onayı Aldı!  2

Akıllı telefonların diğer teknik özelliklerine gelecek olursak her iki modelde gücünü Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden alıyor olacak. Galaxy S23 modeli 1080p çözünürlüğe ve 120Hz görüntü yenileme hızına sahip 6.1 inçlik ekran ile birlikte gelirken abisi Galaxy S23+ modeli ise yine 1080p çözünürlüğe ve 120Hz görüntü yenileme hızına sahip 6.6 inçlik ekran ile geliyor olacak.

Her iki model aynı yonga setinden güç alırken kamera tarafında da aynı görüntüleme teknolojilerine sahip oluyor olacaklar. Hem Galaxy S23 hem de Galaxy S23+ modeli ön tarafta 32MP çözünürlüğünde özçekim kamerası sunarken arka tarafta 50MP çözünürlüğünde ana kamera, 12MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera (muhtemelen sabit odaklı) ve 10MP çözünürlüğüde 3x yakınlaştırmaya sahip telefoto kameradan oluşan üçlü kamera kümesine sahip olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler