Cuma, Nisan 19, 2024

Realme X2 Pro’nun Resmi Basın Görseli Yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Önümüzdeki günlerde Avrupa’da satışa sunulacak olan Realme X2 Pro‘nun “Poseidon Mavisi” rengindeki görseli Weibo üzerinde şirketin üst düzey yöneticilerinden birisi tarafından resmi olarak paylaşıldı. Merakla beklenilen telefon Çin ve İspanya’da 15 Ekim tarihinde duyurulacak. Yayınlanan görselde arka tarafa yerleştirilmiş dörtlü kamera sistemi oldukça dikkat çekiyor. Peki bu telefonun özellikleri neler? Gelin hep birlikte bakalım.

realme x2 pro

Realme X2 Pro Özellikleri

Gücünü Snapdragon 855+ yonga setinden alacak telefon 6GB Ram ile karşımıza çıkıyor. 6.5 inçlik FHD+ Amoled ekrana sahip olan telefon 90Hz tazeleme oranına sahip. Gelelim cihazdaki kameralara. Cihazın arka tarafında 4 adet kamera bulunuyor. Bunlar sırasıyla 64 megapiksellik ana kamera sensörü, 3x optik zoom yapabilen 13MP telefoto lens, 2 megapiksellik derinlik algılayıcı sensör, 8 megapiksellik ultra geniş açı sensörü. Cihazın ön tarafında ise 16 megapiksellik bir kamera bulunuyor.

realme x2 pro ozellikleri

Cihazın 64, 128, 256GB olmak üzere 3 farklı depolama alanına sahip modeli bulunuyor. Bataryası ise 4000mAh. Fakat şunu belirtelim telefon tam 50W SuperVOOC teknolojisinde hızlı şarj destekliyor. Fiyatlandırması hakkında bilgi henüz belirtilmiş değil.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler