Çarşamba, Nisan 24, 2024

Red Dead Redemption 2 Epic Store ile PC’ye Gelebilir!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Kuruluşu ile birlikte oyun dünyasının gündeminden düşmeyen Epic Store, gündeme bomba gibi düşen bir haberle yeniden gündeme geldi. Ortaya atılan iddialara göre platform, Red Dead Redemption 2 oyunu Epic Store üzerinden PC’ye sunabilir.

Geçtiğimiz yılın en popüler ve en iyi oyunlarından biri olarak piyasaya sürülen Red Dead Redemption 2, konsola özel yapısı ile PC oyuncularının bir hayli canını çektirmişti. Her ne kadar oyunun PC için de sunulabileceği söylense de, oyunu geliştiren Rockstar Games bunu yapmadı. En azından henüz, zira ortaya çıkan dedikodular oyunun PC sürümünün Epic Store üzerinden sunulabileceğini gösteriyor.

Red Dead Redemption 2 PC, 22 Nisan’da Gelebilir!

Popüler topluluk platformu 4chan’de sızdırılan bilgilere göre Rockstar Games, Red Dead Redemption 2’nin PC sürümünü 22 Nisan tarihinde Epic Store’a özel olarak duyuracak. Oyunun orijinal tam sürümünün ise 9 Eylül tarihinde yayınlanacağı belirtiliyor.

Red Dead Redemption 2 Epic Store ile PC ye Gelebilir 1

Elbette söylenti, adı gibi sadece söylentiden ibaret. Söylentinin kaynağı ciddiye alınmayacak olsa da, gerçekleşmesi durumunda Epic Store farklı bir anlam kazanabilir. Özellikle Playstation Özel oyunlarını platformuna taşıyarak farklı bir strateji ile oyuncuları kendine çeken platform, Red Dead Redemption ile birlikte büyük sükse yaratabilir.

Nihayetinde söylentinin gerçeği yansıtıp yansıtmadığı bu ay sonunda belli olacak. Siz ne düşünüyorsunuz? 

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler