Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Red Dead Redemption Yıllar Sonra PC’ye Geliyor

Paylaş

silkroad gaminggentr

Rockstar Games’in iki büyük oyun serisinden biri olan Red Dead Redemption, çok uzun zamandır sessizliğini koruyor. En son seriye RDR 2 eklendi ve başta da söylediğimiz gibi bundan sonraki süreçte sayfa uzunca bir süreli kapalı kaldı. Yeni oyun gelir mi ya da ne zaman gelir netlik kazanmış değil ama şu sıralar seri yeniden gündemde. Zira iddialara göre serinin ilk oyunu olan Red Dead Redemption PC yolunda.

Red Dead Redemption, Remake Sürüm Olarak PC Dünyasına Gelebilir

Daha önce isabetli paylaşımlarıyla bilinen ve firmaya da oldukça yakın olan Tez2, tarafından yapılan paylaşıma göre oyun PC için yeniden hazırlanıyor.

Red Dead Redemption PC

Oyunun PC sürümünde herhangi bir değişiklik olacak mı yoksa sadece grafiksel açıdan güncellenmiş bir sürümle mi tanışacağız bu da net değil. Firmanın bu konuda yakın zamanda bir açıklama yapmasını bekliyoruz. Zira Perşembe günü firmanın mali raporlarını açıkladığı bir toplantı olacak.

Red Dead Redemption PC

Bu toplantı sonrasında hem GTA 6’dan bilgilerin verilmesini hem de Red Dead Redemption PC sürümü gibi sürprizlerin açıklanmasını bekliyoruz. Hatta firma biraz daha ileri gidebilir ve farklı oyunlar için de sürprizler açıklayabilir.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler