Cuma, Mayıs 3, 2024

Redmi 12C için MIUI 14 Müjdesi Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi cephesinde bir yandan güncelleme almayacak akıllı telefonlar belli olurken bir yandan da akıllı telefonlar güncelleme almaya devam ediyor. Güncellemenin sunulacağı söylenen son modellerden birisi de Redmi 12C oldu.

Xiaomiui kaynağından gelen bilgilere göre popüler akıllı telefon için güncelleme dağıtımına geçildi. Tabii ki yine cihazların bölgelerine göre dağıtımda farklar olacak ama güncellemenin başlaması da güzel bir gelişme olarak görülebilir.

Redmi 12C için MIUI 14 Güncellemesi

Xiaomiui tarafından verilen habere göre güncelleme Android 13 işletim sistemi üzerinden yükseliyor. Bu da telefonun popüler MIUI 14 özelliklerini de sunabileceği anlamına geliyor.

Güncelleme sonrasında akıllı telefonun sürüm numarasının da V14.0.1.0.TCVCNXM olarak değiştiğini görüyoruz.

Ayrıca yeni yapı numarası gösteriyor ki bu sürümle beraber Mayıs 2023 güvenlik yamasının da sunulması söz konusu olacak.

Redmi 12C

Zaten Redmi 12C modelinin güncelleme listesinde olduğunu da biliyoruz. Zira telefon Aralık 2022 tarihinde çıkış yaptı ve kutudan direkt olarak Android 12 işletim sistemiyle beraber yükseldi. Muhtemelen MIUI 14 güncellemesi de son MIUI güncellemesi olmayacak. Bundan sonraki süreçte yeni model için güncellemeler nasıl ilerleyecek göreceğiz.

Bu arada yine uyarımızı da yapalım. Güncelleme bölge bölge sunuluyor. Haliyle her telefonun hemen yeni sürüme geçmesini bekleyemezsiniz. Kimi cihazlar güncellemeyi erken alırken kimi cihazlar ise güncellemeyi geç alıyorlar.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler