Cuma, Nisan 26, 2024

Rekabetçi Oyunların Vazgeçilmezi %100 PTFE Skatez Nedir?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Bugün sizlere %100 PTFE (Teflon) mouse skatezinden ve öneminden bahsedeceğim.

Hepimiz az çok rekabetçi oyunlar oynuyor ve rekabete önem gösteriyoruz. Gelin konumuza geçelim.

H M mp scaled 2fc0ec48 3b79 4414 9a56

Bir editör olarak çok fazla rekabetçi oyunlar oynuyorum, eğlendiğimiz anlar gibi sinir olduğumuz durumlarda oluyor. Peki, rekabetçi oyunlarda bir adım önde nasıl oluruz?

Rekabetçi oyunlarda kişinin en büyük silahı mouse. Mouselardan keskin bir aim, ergonomik tutuş ve rahat bir mouse kullanımı isteriz. Şahsen kendim kullanıp çok memnun olduğum bir durumdan bahsedeceğim, bir mouse skatezi bu kadar fark yaratabilir mi?

boxwithskatez 3d951ae4 0735 4314 9beb

Kendim Zowie S1 kullanıcısı olarak söylemeliyim ki mouse, mousepad üzerinde çok fazla kaymıyor ve rahat bir kullanım vermiyordu. Tavsiye üzerine %100 PTFE skatez’e geçiş yaptım. Çok rahat ve kaygan bir mouse deneyimi yaşıyorum.

Zowie S1’in kendi skatezleri ile hantal ve yorucu bir mouse kullandığımı fark ettim. Tabii ki bir skatez sizi profesyonel oyuncu yapmaz, ancak hem rahat kullanım hem de tutarlı bir aim için ön plana çıkartır.

%100 PTFE Mouse Skatez Nedir?

Rekabetçi oyuncular tarafından geliştirilen Hoverpadler kayganlık ve kontrol arasındaki mükemmel uyumu bularak en iyi oyun tecrübesini sunar.

Tamamen kendim deneyip ve memnun kaldığım için bu konudan sizlere bahsetmek istedim. Sizde PTFE skatezlere geçtiğinizde farkı ciddi anlamda göreceğinize eminim. Her mouse modellerine özel oldukları için sizin modelinize uygun skatezler almaya dikkat edin.

Tüm modellere ulaşmak ve detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

6 YORUMLAR

  1. zamanında sizin csgo ayarları yazınızı görüp o ayarları yaptım çok işime yaradı fpsim arttı yeni mouse alınca bunu denicem 😀

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler