Salı, Ekim 22, 2024

Renault 2023 Yetkili Servis Fiyatları

Bu yazımızda ülkemizde en çok tercih edilen araç markası olan Renault 2023 yılında periyodik bakım ve ağır bakım fiyatlarını sizlere sunuyoruz. Yazımızda yetkili servisler ve özel servislerin fiyatları ayrıca e-ticaret siteleri üzerinden satın alabileceğiniz bakım parçalarının maliyetleri ile ilgili bilgi vereceğiz. Tüm araç üreticileri belirli dönemlerde gerek 5 yaşından küçük gerekse büyük araçlarına kampanyalı bakım fiyatları bizim listede yazdıklarımızdan daha uygun bulunabilmektedir. Bizim belirttiğimiz rakamlar ortalama 2023 fiyatlarıdır.

Renault 2023 Yetkili Servis Fiyatları

Renault’un servis fiyatları ile ilgili resmi web sitesinde bir bilgi bulunmuyor ancak araştırmamız neticesinde ortalama benzinli ve dizel modeller için periyodik bakım ücretini öğrenmiş bulunmaktayız.

Benzinli Motorlar ; 2800TL ortalama fiyat. işcilik dahil
Dizel motorlu araçlar için ; 3000 – 4200TL ortalama fiyat.

(Resmi bir fiyat olmadığı için gibi bir rakam bir çok kullanıcı internette güncel beyanlarda bulunmuş.)

Renault 2023 Özel Servis Fiyatları

Özel servisler yetkili servislerin dışında fiyat performans olarak daha uygun bir seçenek olarak karşımıza çıkmakta. Ancak her özel servisin yetkinlikleri ve müşteri memnuniyetleri farklıdır.

BENZER:  SWM Türkiye’de! İlk Gelen Araçlar ve Fiyatları

Benzinli Motorlar ;  ortalama 1.300TL işcilik dahil
Dizel motorlu araçlar için ; ortalama 1600TL işcilik dahil

İnternetten Parça Alıp Bakım Yaptırmak?

Son yıllarda internetin de yaygınlaşması ve bakım maliyetlerinin araç değerleri ile eşdeğer gitmesi ile orantılı olarak filtre ve balata gibi parçaları internetten satın alıp özel servislerde sadece işcilik ücreti ödeyerek bakım yaptırmaktadır. Bu yazımızda sizlere örnek olması açısından yetkili servis bakım ücretini ve özel servis bakım ücretini sizlere belirttik. Ekstra olarak periyodik bakımda kullanılan parçaların internetten satın alınması durumunda nasıl bir fark oluşacağını göstermek istiyoruz.

Örnek Araç Renault Megane 1.5 DCİ model aracımıza göre bakım parçaları araştıralım.

Yağ dahil paketlere baktığımızda  ;

Megane 1 - PC Hocası

Bu paketi aldığımızı varsayarsak işcilik ücretini de ortalama maximum 400TL olarak düşündüğümüzde toplamda 1200TL ye aracımızın bakımını yaptırabiliyoruz.

Sadece filtre paketi olarak bakarsak

Megane 2 - PC Hocası

Bu seçenekte ise filtreleri alıp motor yağını da ustamızdan temin ettiğimizi varsayarsak filtre ücreti 280+450 yağ ücreti + 400 işcilik = 1.130 TL ye aracımızın bakımını yaptırma imkanına sahip olabiliyoruz.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler