Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Renault Austral Türkiye’ye Geliyor! Türkiye Fiyatı Nasıl Olacak?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Renault, çok kısa süre sonra yeni nesil aracını Türkiye’ye getirmeye hazırlanıyor. Markanın yeni modeli Renault Austral için Türkiye satış tarihi ve fiyatı ortaya çıktı. Aracı nasıl elde edebileceğiniz noktasında da detaylar ortaya çıkmış durumda. Hiç uzatmadan yeni aracın fiyatına ve ne zaman satışa çıkacağına geçelim.

Renault Austral Türkiye Fiyatı Nasıl Değişiyor?

Yeni model, güncellenen fiyat listesinde karşımıza çıktı. Tek bir motor seçeneğiyle satılacağı gözüken otomobilin fiyatı ise 1.190.000 TL olarak açıklandı.

Bu modele ulaşmak isteyen kullanıcılar 24 Nisan itibariyle araç için kaparo da verebilecekler. Seri için 250 bin TL gibi bir ön ödeme yaparak, aracı satın almak için sıraya girebileceksiniz. Aracı satın almak için sıraya giren ilk 500 kişi ise Haziran ayının başı itibariyle araçlarını alabilecekler.

Renault Austral

Tabii ki şunu da belirtelim ki diğer bütün araçlarda olduğu gibi bu modelde de fiyatlar Haziran ayında değişiklik gösterebilir. Muhtemelen her zaman olduğu gibi aradaki fark, yine sürücülerden tahsil edilecek.

Bu ilk 500 araç dışında Renault Austral için stoklar ne zaman yenilenecek bunu da bilmiyoruz. Muhtemelen mevcut stok sorunları yeni nesil Austral için de geçerli olacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler