Salı, Ekim 22, 2024

Togg’un İlk Kazası Sosyal Medyayı Salladı

Togg satışa çıktı çıkacak derken, ilk araçlar bir bir sahiplerine ulaşmaya başladı. Otomobiller artık trafikte de görmeniz mümkün. Bu noktada Togg için gelen son görüntü ise pek hoş bir görüntü değil. Zira söz konusu görselde kaza yapan ilk aracı görüyoruz. Togg’un ilk kazası, sosyal medyada da gündem oldu.

Bunun nedeni de belli. Görsel üzerinden aracın ne kadar sağlam olup olmadığı tartışılmaya başlandı. Kazanın detayları hakkında çok bilgi yok ama gelin ortaya çıkan bilgiler ışığında bir değerlendirme yapalım.

Togg’un İlk Kazası Sonrası Görüntüleri

Ankara Sincan’da gerçekleştiği söylenen kazada Fiat marka bir aracın Togg’a arkadan çarptığını görüyoruz. Görsellerden anlaşıldığı kadarıyla aracın arka kısmında da hasar meydana gelmiş durumda. Hasarın boyutu tartışılır zira tam olarak ne şiddette bir çarpışma olduğunu bilemiyoruz.

BENZER:  Araçlarda 10 Bin Bakımı Nedir?

Görselden anladığımız hem bagaj kapağı kısmında hem de alt tampon kısmında hasar var. Tabii ki bu kaza akıllara bir soru da getiriyor. Togg’un servisi nerede?

Togg'un İlk Kazası

Bu sorunun cevabı tanıtım sırasında da verilmişti. Togg’un özel servis temas noktalarından söz edilmişti. Aracın servis hizmetlerinin de BoschCarService iş birliği ile gerçekleştirildiğini biliyoruz.

Muhtemelen yedek parça konularında da herhangi bir sorun yaşanmayacaktır. Araçlar satışa sunulurken bu konuda stok çalışmalarının da hazırlıkların da yapılmış olduğunu düşünüyoruz.

Togg'un İlk Kazası

Böylece Togg’un ilk kazası da görmüş olduk. Ne diyelim kazaya karışanlara geçmiş olsun. Aracın görüntülerini de habere ekledik. Artık kaza sonrası yorumları da size bırakıyoruz.

silkroadgaminggentr

Yorumlar

3 YORUMLAR

  1. kaza yapan tank’ta olsa yapılan her darbe mutlaka iz bırakır.yok dışarıda yapılıyor,yok motorunda sorun var yalanları bıktırdı.kaza yapan birtek togg mu.?tamiri yapılır kullanıma alınır.büyütmeye gerek yok

  2. çok adi fitne peşindesiniz.
    iğne ile kuyu kazarcasına hile arıyorsunuz.
    50 km/ s hızla yapılan bir kazada mercedes, bmw veya audi bile bu kadar hasar alabilir.
    Sizin kafa Özgür Özel kafası

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Benzer Haberler

Nasıl Yapılır?

Diğer Haberler